Vikings

Vikings Slot er en fantastisk flot og spændende spillemaskine fra NetEnt, der er baseret på den populære tv-serie med navn. Læs her, hvorfor du bør give den et spin eller to.

Vikings

86
86
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.2 Min. indsats
243 Gevinstlinjer
5 Hjul

18%

Chance for at vinde

96.1%

RTP

Generelt

Navn
Vikings
Udgivet
2018-11-22

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.1%
Chance for at vinde
18
Maks. overskud (x Din indsats)
x10000
Volatilitet
Med-High
Gevinstlinjer
243

Indsats

Maks. indsats
100
Min. indsats
0.2

Vikings anmeldelse

NetEnt udgav i november 2018 den flotte spillemaskine Vikings. Vi har testet den for dig, så du kan vurdere, om det er noget, du vil bruge din tid på. Læs med her, og få alle de informationer du skal bruge om nyheden fra NetEnt.

Baseret på Tv-serien

Endnu en gang har Net Entertainment gjort det, og bragt os en flot og spændende nyhed. Spillemaskinen ”Vikings” er baseret på Tv-serien af samme navn, og er for dig som ikke kan få nok af vikingerne.
HBO-serien, som er skabt af Michael Hirst, har været et kæmpe hit hos mange – ikke kun i Danmark. Serien fortæller blandt andet om vikingen Ragnar og indeholder temaer som nordisk mytologi. NetEnt har haft en del at leve op til. Et gennemført univers i så populær en serie er ikke nem at genskabe, men NetEnt har ikke skuffet! Hvis man ikke allerede er fan af vikinger og oldnordisk mytologi, er der stor chance for at blive det, efter et par spins i spillemaskinen ”Vikings.”

Carsten siger:Nu kan jeg endelig få lov til at være en viking

Specielle features

Maskinen er opbygget af 3 linjer, 5 hjul, og giver dig 243 vinderkombinationer. Vinder du dog Rapid Spins, udvider pladen sig til 5×7 hvilket giver dig hele 78.125 måder at vinde på. Med en tilbagebetalingsprocent på 96.05% er der ikke meget vi kan klage over. Selvom det ikke er NetEnt’s højeste, er det bestemt heller ikke den laveste.

Maskinen har desuden tre specielle features; Hot spots, Shield Wall og Raid Spins. Disse giver dig mulighed for at udløse free spins og bonusser.

  • Hot Spots: et hotspot er når der lander et komplet viking-symbol og dækker hele det tredje hjul. Når dette sker, vil de andre viking-symboler på pladen også blive komplette, så de dækker hele hjulet.
  • Shield Wall: når mystiske symboler dukker op tilfældige steder på pladen, kaldes dette Shield Wall. Denne funktion kan både forekomme i hovedspillet, men også i Raid Spins.
  • Raid spins: denne funktion er når symbolerne for Raid Spins frembryder på de tre sidste hjul. Når dette sker, vil pladen udvides og blive til 5 linjer og 7 hjul og det er nu du får 78.125 vinderkombinationer. Raid Spins er klart den bedste feature, da det er her, der er størst chance for jackpot!

De specielle features i maskinen er med til at gøre den interessant. Derudover er grafikken og hele temaet også super gennemført. NetEnt har sørget for god underholdning til alle vikingeglade spillere!

Alt i alt

Det er altid farligt at skabe et spil på baggrund af en serie, som i forvejen har dedikerede fans. Der er meget at leve op til, og man vil ikke skuffe. Dette er bestemt ikke tilfældet her! NetEnt har genskabt det fantastiske univers fra Tv-serien i deres flotte spillemaskine ”Vikings.”
Udover en flot backstory og fantastisk grafik, har maskinen en masse bonusbeatures, som sikrer underholdning i mange timer. Vi mener bestemt, at det er et par spins værd!
Husk altid at spille ansvarligt! God fornøjelse.

Vikings
86
Bedømmelse

18%

Chance for at vinde

96.1%

RTP