Valley of the Gods

Valley of The Gods er en fantastisk online spillemaskine udviklet af Yggdrasil Gaming. Spil på denne spillemaskine og du vil både opleve free spins og respins, mens du vil have hele 3125 gevinstmuligheder.

Valley of the Gods

93
93
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.25 Min. indsats
125 Gevinstlinjer
5 Hjul

23%

Chance for at vinde

96.2%

RTP

Generelt

Navn
Valley of the Gods

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.2%
Chance for at vinde
23
Maks. overskud (x Din indsats)
x5800
Volatilitet
High
Gevinstlinjer
125

Indsats

Maks. indsats
125
Min. indsats
0.25

Valley of the Gods anmeldelse

Er jeg den eneste som er vildt fascineret af de gamle egyptere og hieroglyffer? Hvis du er ligesom mig, og mener du er født i den forkerte ære, er Valley of the Gods spillet for dig.

Siden 2013 har Yggdrasil udviklet massevis af flotte spil. Alt fra klassikere som blackjack til fantasifulde spillemaskiner. Med super flot design og smukke farver, har Yggdrasil Gaming bragt os endnu et fantastisk spil med op til 3125 måder at vinde på.

i Valley of the Gods spiller du for at få fingrene i hieroglyffer og andre ældgamle symboler, som hjælper dig i jagten på den helt store jackpot. Du kan spille dig til multiplikatorer som ganger dine gevinster med den gangefaktor du har opnået. Du kan desuden også spille dig til ekstra liv, så du har gode muligheder for at vinde.

Kom godt i gang

Valley of the Gods har 5 hjul og 5 rækker, og giver dig hele 3125 måder at vinde på. Du starter med adgang til 12 hjulpositioner, og 45 måder at vinde på. Resten af pladen er dækket med blokader. Dit mål er at ødelægge alle blokaderne, så du får adgang til flere måder at vinde på. Du skal foretage dig spins for at samle gevinster og få adgang til flere vinderkombinationer.

Du vinder ved at ramme mindst 3 identiske symboler på sideliggende hjul fra venstre mod højre.

Spillet fungerer således, at jo flere gange du vinder i streg, jo flere blokader ødelægger du, hvilket fører til større mulighed for rigtige kombinationer.

Hver gang du udløser en vinderkombination, bliver du tildelt et respin. Det vil sige, at maskinen kan blive ved af sig selv, så længe du spiller dig til de gevinstgivende kombinationer. Når du rammer en kombination, som ikke er gevinstgivende, skal du starte forfra.

Valley of the Gods består af symboler, alle i form af egyptiske tegn. Hieroglyfferne er dem, som udløser points mellem 6 og 40.

Skal du have fat i højere points, er det de egyptiske guder, du skal gå efter. Her går pointsystemet fra 25 helt op til 500. Så det gælder om at komme i gang med at spinde. Selvfølgelig har du også mulighed for at læne dig tilbage, og lade autosil funktionen tage over.

Freespins og ekstra liv

Når du har spillet dig til nok vinderkombinationer, vil du ødelægge blokaderne. Nu kan du begynde at indsamle skarabæer, som giver dig ekstra liv og freespins.
Når du har ødelagt alle blokaderne, gælder det om at samle så mange biller som muligt.
Når du samler røde biller, giver de dig ekstra liv i form af freespins. Disse freespins bruges på spins uden gevinst, så du øger din chancer for flere vinderkombinationer i streg.

Er du så heldig at samle blå biller, bliver de samlet til venstre for din spilleplade. De bliver brugt til at multiplicerer dine gevinster, så du opnår endnu højere præmie. Din gangefaktor bliver øget med én for hver gange du samler fem blå biller. Altså er Valley of the Gods en god mulighed inden for spillemaskiner med et twist.

Valley of the Gods som helhed

Yggdrasil Gaming har uden tvivl skabt et rigtig flot spil, som kommer udover den klassiske spillemaskine vi alle kender. Valley of the Gods er for dig, som leder efter en spillemaskine ud over det sædvanlige.

Blokaderne, som man skal samle biller for at fjerne, og multiplikatoren, som ganger din gevinst, giver spillet et spin, så det ikke minder om alle andre maskiner.

De strålende farver og flotte motiver giver dig en frisk spilleoplevelse, som mange kan være med på og de gratis chancer, som spillet tildeler, er jo kun til spillerens fordel.

Desuden er spillet ét af dem, med en høj gennemsnitlig udbetalings procent (96,2%), hvilket er en tiltalende faktor, når man spiller online casino.

Så hvis leder efter en spillemaskine med et gennemført tema og et ekstra twist, er Valley of the Gods maskinen, du skal vælge.

Husk altid at have det sjovt, og at spille ansvarligt!

God fordøjelse.

Valley of the Gods
93
Bedømmelse

23%

Chance for at vinde

96.2%

RTP