Ultra Hold and Spin

Ultra Hold And Spin er en simpel spillemaskine fra Pragmatic Play med udgangspunkt i det klassiske spillemaskine-design.

Ultra Hold and Spin

87
87
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.5 Min. indsats
5 Gevinstlinjer
3 Hjul

-

Chance for at vinde

96.7%

RTP

Generelt

Navn
Ultra Hold and Spin

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.7%
Maks. overskud (x Din indsats)
x500
Volatilitet
Med-High
Gevinstlinjer
5

Indsats

Maks. indsats
250
Min. indsats
0.5

Ultra Hold and Spin anmeldelse

Hvis du er lidt træt af moderne spillemaskiner i temaer med alt mellem himmel og jord, så har du chancen for at vende tilbage til rødderne lige nu.

Ultra Hold and Spin tager udgangspunkt i det klassiske design med de symboler, du har kunnet finde på online slots igennem mange årtier. 

Men helt old school er det trods alt ikke. Der er nemlig flere funktioner at komme efter, som endnu ikke var opfundet på de helt klassiske spilleautomater. 

Pragmatic Play står bag denne automat i både klassisk og moderne design. Det er en lidt særpræget maskine, som helt sikkert vil vinde masser af fans rundt omkring.

Her får du en guide til at komme godt i gang!

Spilnavn:

Ultra Hold and Spin

Spilbeskrivelse

 • Producent: Pragmatic Play
 • Volatilitet: Middel/høj
 • RTP: 96,70%
 • Features: Wilds, penge-symboler, holdefunktion og respins
 • Gevinstlinjer: 5
 • Hjul: 3
 • Linjer: 5
 • Minimum indskud: 0,05
 • Maksimum indskud: 250
 • Maksimal gevinst: 500 x indskud
 • Udgivelsesdato: 9/9 2020

Ultra Hold and Spin – Her finder du free spins

Ultra Hold and Spin er som nævnt en lidt speciel maskine. Man skal lige vænne sig til temaet og de forskellige funktioner, før man har fundet sig helt til rette. 

Men når først du har fået disse nyklassiske spins ind under huden, så sidder de også fast, og der skal meget til for at hive dig væk fra skærmen igen. 

Du kan skyde genvej med masser af spil for free spins. Hvorfor ikke drage fordel af den gigantisk kamp, der er om kunderne på det online spilmarked?

Ethvert online casino, med respekt for sig selv, tilbyder en gigantisk velkomstbonus for at oprette en spilkonto. Der kan være tale om flere tusind kroner i indbetalingsbonus samt masser af free spins til valgfri maskiner.

Du kan skyde med gratis spins efter Ultra Hold and Spin – og så kan det jo sagtens være, at du har heldet med dig lige fra start af. Der gælder regler og vilkår, når man spiller for bonusser, så du skal gennemspille dit indskud en del gange, før du kan trykke på udbetalingsknappen.

Se hellere bonus-free spins som en slags gratis lærepenge, hvor du får en forlomme i køen til de helt store gevinster derude. 

Ultra Hold and Spin – Et mix af det klassiske og moderne

Det er en lidt særlig størrelse, du snart skal i gang med at smide mønter i. Ultra Hold and Spin kommer med de klassiske symboler kendt fra årtiers spil på online slots. Pragmatic Play har dog også indkorporeret en del moderne funktioner, som har peppet det klassiske en hel del op.

Det drejer sig fx om brugen af respins, som alle online spillere kender særdeles godt fra hundredevis af nymodens automater. Hvad du ser i første omgang, er dog et helt klassisk design med tre hjul i fem rækker.

Du får derfor to for éns pris, når du logger dig indenfor til spins her på automaten. Det vil være synd og skam, hvis du snyder dig selv for en rundtur på et spil, hvor der er tænkt ud af boksen. 

Features i Ultra Hold and Spin

Hvis du er til retro-gaming, vil du helt sikkert finde dig godt til rette i Ultra Hold and Spin. Grafikken ligner noget, som er taget ud af et arcade-spil fra 80’erne – og det er præcis, hvad der er meningen.

Her er de klassiske frugtsymboler kirsebær, vandmeloner, jordbær og appelsiner. Herudover kommer stjerner, syvtaller og barer. Ja, det lyder bekendt ikke?

Pragmatic Play har med denne spilleautomat banet vej for, at du kan tage et smut tilbage i tiden til de gode gamle dage.

Der er ikke vildt mange betalingslinjer at komme efter. Til gengæld er variationen ret høj, så du kan sagtens komme til at sidde fast i vindende kombinationer i et godt stykke tid. Vigtigst af alt, er tilbagebetalingsprocenten på hele 96,70% – 0,20% højere end på de fleste andre maskiner fra samme spilproducent.

Hvis du er en erfaren spiller, vil du vide, at det er de små variationer, der ofte udgør hele forskellen på, om du vinder eller taber. 

Diamantsymbolet kan føre til maksimumsgevinst

Ultra Hold and Spin kommer ikke med unødvendige bonusfeatures, som forvirrer mere end de gavner. I stedet er det overskueligt bygget op med velkendte symboler hele vejen igennem.

De specielle diamantsymboler kan både give dig 250 og 500 gange indskuddet tilbage, hvis du får banet dig vej indenfor i bonusspillene.

Flere bonussymboler

Wild står der på symbolet med flammer i baggrunden, og så kan der meget vel være store gevinster på vej til dig. Wild-symbolet erstatter alle de ‘normale’ symboler i spillet, således at du får meget nemmere ved at lande vindende kombinationer. 

Hold også godt øje med penge-symbolerne, som både kommer i sølv og guld. De lander kun på det midterste hjul og vil åbne for respins-runden, hvor meget hurtigt kan blive til endnu mere, når du først er kommet godt i gang. 

Du starter på fire respins, og der er kun blanke felter eller pengesymboler i denne runde. 

Her kan du blive hængende så længe, du lander nye pengesymboler. 

Respins-runden i Ultra Hold and Spin er egentlig at betragte som en free spins-runde, selvom den ikke benævnes sådan. Men princippet er egentlig præcis det samme. 

Sølv- og guldmønterne kommer også med en multiplikator hæftet på – helt op til 20x dit indskud lægges der oveni kombinationerne, hvis disse mønter har en finger med i spillet.

Kom godt i gang – Fra 7-tallet til det sorte X

Som altid, når det drejer sig om automater fra Pragmatic Play, er det såre simpelt at komme i gang. Du vælger din indskudskategori, og herefter vil spillet selv justere dine indsatser alt efter hvordan det går.

7-tallet er det højest udbetalende af symbolerne i basisspillet. Du får 50x indstatsen tilbage, når du lander tre af slagsen på samme hjul. 

I den anden ende af skalaen finder vi det sorte X, som kun giver dig 4x indstatsen tilbage for tre på stribe.

Ind imellem disse to symboler finder vi så de andre klassiske frugtsymboler, som du garanteret har prøvet at spinne løs med et utal af gange før. Der er i alt ni udbetalende symboler i grundspillet i Ultra Hold and Spin.

Indstil spillet lige efter dine behov

Det er muligt at spille med for ganske små beløb pr. spin og helt derop, hvor det kun er de vildeste high rollers, der kan være med på spøgen.

Det er muligt at sætte tempoet i spillet op via quick spins. Du kan også gå i energispare-mode, hvis din mobil eller tablet er ved at løbe tør for strøm. 

Alle udgivelser fra Pragmatic Play er udviklet, så de fungerer på alle platforme. Du kan derfor spille Ultra Hold and Spin lige præcis hvor og når som helst, lysten til en række klassiske spins i nye klæder melder sig.

Autoplay er for dem, der ikke gider trykke sig igennem alle spins selv. Man kan sætte spillet til at foretage mellem 10 og 100 autospins – så kan man både nå at sætte kaffe over eller smøre sig en mad undervejs. Når man så vender tilbage til skærmen, vil smilet blive endnu bredere, hvis man har scoret store gevinster. 

I forbindelse med autoplay kan man også sætte en tabsgrænse, så spillet ikke løber løbsk. Hvis du rammer grænsen for tab, stopper hjulene simpelthen med at spinne, og du bør nok holde en lille pustepause, før du kaster dig over Ultra Hold and Spin igen.

Pragmatic Play findes overalt

Chancerne er store for, at du allerede har stiftet bekendtskab med flere spil fra Pragmatic Play. Her er nemlig tale om en spilproducent, som har særdeles stor fart på for tiden. Udgivelserne kommer med kun korte mellemrum, så man skal skynde sig for at følge med. 

Ultra Hold and Spin kigger bagud i tiden. Ellers gør man sig mest i ultramoderne online slots, hvor man bliver budt på lidt af hver. 

Tjek bare følgende maskiner ud:

Curse of the Werewolf Megaways: En uhyggelig maskine, hvor man med garanti bliver bidt af varulvene.

Peaky Blinders: Er du fan af serien, så bliver du også vild med spins i samme tema.

Jungle Gorilla: Tag med King Kong på udflugt i hjemlige omgivelser. 

The Dog House Megaways: En automat, hvor fokus er lagt på hunde og forstadshygge.

Aztec Gems Deluxe: Jagt ædelsten i det gamle Mexico.

Konklusion

Ultra Hold and Spin giver dig retro-spins i ny indpakning. Så simpelt kan det siges. Pragmatic Play er lykkedes med at tage noget gammelt og spice det op, så nye spillere kan være med.

Tag et gratis demospil allerede nu!

Ultra Hold and Spin
87
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

96.7%

RTP