Tiki Wonders

Jagt den store jackpot på den eksotiske jackpot-spillemaskine, Tiki Wonders, fra NetEnt. Læs her om spillemaskinen og dens to store dejlige, progressive jackpots.

Tiki Wonders

60
60
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.01 Min. indsats
30 Gevinstlinjer
5 Hjul

-

Chance for at vinde

93%

RTP

Generelt

Navn
Tiki Wonders

Oplysninger om fortjeneste

RTP
93%
Volatilitet
Low
Gevinstlinjer
30

Indsats

Maks. indsats
60
Min. indsats
0.01

Tiki Wonders anmeldelse

Tiki Wonders er en super sjov og utrolig underholdende online spillemaskine fra softwareudvikleren Net Entertainment, der nok skal få dig i rigtigt godt humør, uanset om du vinder en af spillemaskinens to progressive jackpots eller ej.

Tiki Wonders spillet foregår på en varm og eksotisk tropisk ø, hvor du blandt andet vil kunne høre lyden af bølger, der bruser op på den kridhvide sandstrand, og der er dermed stor fare for, at du vil komme til at længes sommeren og de hvide sandstrande, når du spiller på dette online casino spil.

Det koster mellem 1 og 20 mønter pr. runde at spille på denne spilleautomat, men til gengæld har man samtidig også mulighed for at vinde hele tre forskellige jackpots, hvoraf to af dem er de eftertragtede progressive jackpots, og når man kan satse mellem 1 og 20 mønter pr. runde, så er der rigtig gode muligheder for selv at vælge, om man går efter underholdning eller den store gevinst.

Symboler

Symbolerne passer rigtigt godt til dette tropiske ø-tema, og de består blandt andet af en række forskellige frugter, ananas, kokosnødder, delfiner, skildpadder, firben og lækre cocktails, og så består wild symbolet af en indfødt iført en maske, mens scatter symbolet udgøres af en indfødt skønhed med bast skørt og blomster i håret.

Wild symbolet kan erstatte samtlige ubrugelige symboler på en gevinstlinje, mens scatter symbolet kan give dig helt op til 30 gratis spins samt en multiplikator, der ganger dine gevinster med tre.

Jackpots

Skulle du være så heldig at ramme fem wilds symboler på række, så er du den heldige vinder af spillets jackpot på 10.000 mønter, men derudover har du også mulighed for at vinde to progressive jackpots, nemlig Wonder jackpot og Mega Wonder jackpot, hvor puljen løbende vokser, indtil den bliver vundet, og det er derfor ikke helt til at sige, hvor store disse jackpots på nuværende tidspunkt helt præcist er, men en ting er dog helt sikkert, og det er, at det helt sikkert godt kan betale sig at vinde en af disse jackpots.

Grafik og lyd

Grafikken og lyden på denne spillemaskine går op i en højere enhed, og de passer rigtigt godt sammen, hvilket der dog naturligvis ikke er noget nyt i, da der jo her er tale om en spilleautomat fra selveste Net Entertainment, som endnu en gang har formået at skabe et meget livligt og troværdigt tema, der får enhver spiller til at drømme sig langt væk til en kridhvid eksotisk sandstrand på en øde ø et sted i verden.

Funktioner

Spillemaskinen Tiki Wonders er udstyret med en lang række forskellige funktioner, som gør det muligt for dig som spiller at tilpasse spillemaskinen efter dine egne behov. Du kan for eksempel benytte dig af autospin funktionen, som gør det muligt for dig at sætte spillet til at køre 1.000 spins helt automatisk. Stoler du desuden rigtigt godt på dine egne instinkter, så har du også mulighed for at stoppe spinnet manuelt takket være spillemaskinens stop funktion.

Konklusion

Tiki Wonders er en super afslappet og underholdende spilleautomat fra Net Entertainment, der blandt andet byder på hvide sandstrande og tropiske øer, hvilket er et tema, der tiltrækker rigtig mange forskellige spillere, især her om vinteren, hvor mange har en tendens til at drømme sig langt væk.

På denne spillemaskine går både grafik, tema, lyden af bølgebrus samt de eksotiske symboler alle sammen op i en højere enhed, og med mulighed for at vinde tre forskellige jackpots, hvoraf to af dem er progressive, så kan det altså rigtigt godt betale sig, bogstavelig talt, at spille pengespil på nettet på denne spillemaskine, i hvert fald hvis man går efter at vinde den helt store jackpot.

Alt i alt et super underholdende spil, der kan spilles af alle, der elsker sol og strand i et tropisk klima.

Tiki Wonders
60
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

93%

RTP