Thunderfist

Thunderfist spillemaskinen fra NetEnt er ren kung fu og en knytnæve af god casino-underholdning. Læs her alt, hvad du har brug for at vide om spillemaskinen.

Thunderfist

68
68
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.25 Min. indsats
243 Gevinstlinjer
5 Hjul

-

Chance for at vinde

96.7%

RTP

Generelt

Navn
Thunderfist

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.7%
Maks. overskud (x Din indsats)
x9720
Volatilitet
High
Gevinstlinjer
243

Indsats

Maks. indsats
125
Min. indsats
0.25

Thunderfist anmeldelse

Thunderfist er en spændende og underholdende online spilleautomat fra Net Entertainment, der blandt andet byder på kinesisk kampsport i bedste Kung-Fu stil og rigtig gode gevinstmuligheder. I denne spillemaskine har du mulighed for at stifte bekendtskab med både ninjaer og samuraier, så har du en indre ninjakriger gemt i dig, så er det på tide at slippe den løs på Thunderfist spilleautomaten.

Thunderfist er på ingen måde en helt almindelig spilleautomat, for med kun fem hjul har du intet mindre end hele 243 gevinstlinjer, og dermed er dine gevinstmuligheder samtidig også rigtig gode. Spillemaskinen byder desuden også på stacked wilds symboler, gratis spins samt en attraktiv multiplikator, der kan gange din gevinst op med mellem to og fem. Det er dermed ganske tydeligt, at du på Thunderfist har rigtig gode muligheder for at vinde en gevinst eller to, og her er der endda tale om ganske store gevinster takket være multiplikatoren. Stacked wilds symbolerne kan pludselig dukke op på din skærm midt i spillet, og sker det på alle dine fem hjul, så har du vundet den eftertragtede jackpot.

Tema og symboler

Spillemaskinens overordnede tema er asiatisk kampsport, der foregår midt ude i en grøn bambusskov med blød musik i baggrunden, som sætter scenen. Temaet er ganske gennemarbejdet, idet spillemaskinens kortspilsymboler 10, J, Q, K og A for eksempel er lavet af bambusgrene, hvilket er utroligt gennemført. De øvrige symboler i denne spillemaskine udgøres af fem forskellige typer af krigere og ninjaer, herunder blandt andet en ung kvindelig ninja i en blå dragt, en gammel mand med et spyd i hænderne iført en grøn dragt samt en moderne kriger klædt i rødt tøj. Når de forskellige Kung-Fu krigere udgør en del af en vindende kombination, så laver de en helt speciel animation, hvilket er ganske underholdende at se på samtidig med, at det gør spillet utroligt levende.

carsten-gratischancer.dk

Thunderfist. Minder mig om at jeg nede i spillehallen bliver kaldt for Carsten Tordennæve. Både fordi jeg har næven hårdt rundt om håndtaget på den enarmede tyveknægt, og fordi jeg gerne deler huskekager ud. Carsten siger: Jeg kan godt lide at spille spilleautomat på min mobiltelefon imens jeg kører bil – så kan det også være jeg vinder penge til fartbøden. Smart, ikke?

Spillets scatter symbol er et specielt guldsmykke, der har et dragehoved indgraveret, og dette symbol kan give dig helt op til 20 gratis spins. De såkaldte stacked wild symboler udgøres af en gammel kinesisk mand, der har den egenskab, at de kan erstatte alle andre ubrugelige symboler på gevinstlinjen.

Derudover kan du også være heldig at finde det såkaldte Random Multiplier symbol på et af hjulene, og dette symbol kan gange dine gevinster op med mellem to og fem gange, og det kan dermed gøre dine ellers små og ubetydelige gevinster til nogle gevinster, der er værd at tage med.

Jackpot og gevinster

Det koster mellem 25 og 250 mønter at spille på Thunderfist spilleautomaten pr. spillerunde, og det betyder samtidig også, at denne spillemaskine ikke ligefrem er til nybegynderne og dem, der spiller for underholdningens skyld. Til gengæld byder spillemaskinen på 243 forskellige muligheder for at vinde en masse små gevinster, hvilket må siges at være ganske gode odds. Jackpotten udbetaler din egen indsats ganget med 100, hvilket kan gå hen og blive til en betydelig gevinst, hvis du vel og mærke har satset stort på denne spillemaskine, men har du ikke gjort det, så er der altså ikke voldsomt meget at komme efter.

Konklusion

Thunderfist er en underholdende spilleautomat fra Net Entertainment, der især er for alle dem, der er helt vilde med Kung-Fu og kampsport i det hele taget, da det er denne sportsgren, der udgør spillemaskinens overordnede tema. Grafik og omgivelser i spillet går rigtigt godt i spænd, og så byder maskinen på intet mindre end hele 243 forskellige muligheder for at vinde gevinster, men til gengæld er der ikke ret meget at komme efter, medmindre man vælger at gå all in og satse stort i håbet om at vinde jackpotten, hvorfor denne spillemaskine primært henvender sig til high rollers og andre gamblere.

Alt i alt en ganske underholdende og spændende spillemaskine, der er fyldt op med action og kampsport.

Thunderfist
68
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

96.7%

RTP