Thrill Spin

Kom med i forlystelsespark i spillemaskinen Thrill Spin, som er en af de festligste og sjoveste spillemaskiner fra NetEnt.

Thrill Spin

66
66
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.02 Min. indsats
15 Gevinstlinjer
5 Hjul

-

Chance for at vinde

95.9%

RTP

Generelt

Navn
Thrill Spin

Oplysninger om fortjeneste

RTP
95.9%
Maks. overskud (x Din indsats)
x2404
Volatilitet
Medium
Gevinstlinjer
15

Indsats

Maks. indsats
37.5
Min. indsats
0.02

Thrill Spin anmeldelse

Thrill Spin er en utrolig flot, festlig og ikke mindst farverig spillemaskine, der er udviklet af NetEnt, og i denne spillemaskine befinder du dig midt i en festlig forlystelsespark, hvilket understøttes af den fortrinlige grafik og de meget passende symboler, og dette tema drager bl.a. associationer til vores alle sammens Tivoli.

Thrill Spin er en spillemaskine med fem hjul, tre rækker og 15 betalingslinjer, der alle er flot iscenesat med flot 3D grafik og yderst vellignende forlystelsesparksymboler. Spilleautomaten byder blandt andet på festlige wild og scatter symboler, samt fordelagtige multiplikatorer og flere gratis spins, og så har Net Entertainment selvfølgelig også sørget for, at den naturligvis er kompatibel med en lang række af de mest almindelige styresystemer.

Vil du gerne selv kunne vælge, hvor mange penge du vil spille for på en spilleautomat, så er du kommet til det rette sted, for her kan du helt selv vælge, om du vil holde dig til små investeringer, eller om du tør satse det hele i håbet om at vinde jackpotten.

Den mindst mulige indsats ligger på 0,01 mønt, mens den størst mulige indsats ligger på hele 75 mønter pr. spillerunde, så der er altså rigtig gode muligheder for både at satse stort og småt, hvorfor Thrill Spin spilleautomaten henvender sig til alle de forskellige typer af spillere.

Funktioner

Spilleautomaten er udstyret med en række flere forskellige funktioner, herunder blandt andet autospin, der giver dig muligheden for at lade spilleautomaten køre helt op til 1.000 spins helt automatisk, så du ikke selv behøver at sidde og klikke hele tiden og holde øje med spillet. Derudover har du også mulighed for at stoppe de forskellige spins manuelt, så du som spiller har mulighed for at præge udfaldet af de forskellige spins.

Symboler

Spilleautomatens symboler består af de helt klassiske ting fra en forlystelsespark, herunder blandt andet et pariserhjul, karruseller, et spøgelseshus, slikkepinde, softice, sodavand og hotdogs, og så skal du selvfølgelig heller ikke snydes for de traditionelle kortspilsymboler 10, J, Q, K og A.

Thrill Spin har naturligvis også et scatter symbol, der udgøres af en ballonsælger, og rammer du tre eller flere af disse symboler, så får du op til 15 gratis spins sammen med en multiplikator, der ganger med tre. Spilleautomatens wild symbol er en rutsjebane, og får du fem af disse i rækkefølge, ja så er du den heldige vinder af spilleautomatens jackpot på hele 10.000 mønter.

Grafik og tema

Spilleautomatens grafik er utrolig flot og gennemført, hvilket der ikke er noget at sige til, når der som her er tale om en spilleautomat fra Net Entertainment, der har fuldstændig styr på, hvordan man laver grafik af højeste kvalitet. Her har de formået at gøre hele spillet utroligt levende ved at bruge fantastiske farver og vellignende symboler, der er lavet af højeste grafik, og man kan dermed sagtens som spiller på automaten få den tanke, at man faktisk selv befinder sig midt i denne forunderlige forlystelsespark.

Konklusion

Thrill Spin er en yderst festlig og farverig spilleautomat fra softwareudvikleren Net Entertainment, som har formået at skabe en online video spilleautomat, hvor hele spillet drejer sig om en forlystelsespark, så er dette et tema, der falder i din smag, skal du da helt sikkert prøve lykken på Thrill Spin.

Med en super flot og gennemført grafik samt meget livagtige og vellignende symboler, der er som taget direkte ud af forlystelsesparken, så har Net Entertainment formået at skabe en yderst troværdig oplevelse, og med det store spænd imellem mindste og højeste indsats så henvender denne spilleautomat sig til rigtig mange forskellige typer af spillere, da man her både har mulighed for at satse højt og lavt afhængigt af, hvad man er til. Sidst men ikke mindst har du også mulighed for at vinde en attraktiv jackpot på 10.000 mønter, så der er også lidt at komme efter andet end underholdning.

Thrill Spin
66
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

95.9%

RTP