Thief

Thief er en spillemaskine, hvor det går ud på at passe på sine gevinster og samtidig vinde den helt store jackpot.

Thief

87
87
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.25 Min. indsats
25 Gevinstlinjer
5 Hjul

-

Chance for at vinde

96.7%

RTP

Generelt

Navn
Thief

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.7%
Maks. overskud (x Din indsats)
x200
Volatilitet
Medium
Gevinstlinjer
25

Indsats

Maks. indsats
125
Min. indsats
0.25

Thief anmeldelse

Thief er en interessant online spillemaskine fra softwareudvikleren Net Entertainment, hvor det gælder om at passe rigtigt godt på sine penge, for den helt store mestertyv er nemlig på spil i denne spilleautomat, og med mulighed for at vinde en jackpot på intet mindre end 68.550 mønter kan det godt betale sig at satse på denne maskine, og derfor tiltrækker Thief både de eftertragtede high rollers og de almindelige spillere.

Thief er en spillemaskine, der er bygget op på relativt simpel vis, og den består af fem hjul med tre linjer og 25 betalingslinjer. Spillemaskinen har desuden også to gratis spins spil, wild symboler samt et diamantsymbol, der kan udbetale helt op til 5.000 mønter.

Sådan spiller du

Spilleautomaten Thief har som nævnt 25 betalingslinjer, og disse er låst fast således, at du ikke, som på så mange andre online spilleautomater, har mulighed for at vælge, hvor mange af betalingslinjerne du vil spille på, men er altså nødt til at spille på dem alle sammen. Omvendt kan indsatsen og møntværdien dog stadig reguleres, og det vil sige, at det koster mellem 0,01 og 0,5 mønter at spille pr. spin, og så virker det pludselig ganske okay, at du er tvunget til at spille på samtlige betalingslinjer. Den meget lave møntværdi samt den enormt store jackpot gør Thief spilleautomaten til en utrolig attraktiv spillemaskine for alle typer af spillere, der gerne vil have fat i den store jackpot, og derfor er der blandt andet også flere high rollers, der spiller på lige netop denne spillemaskine.

Tema, symboler og grafik

Spillemaskinen er udstyret med en lang række af forskellige symboler, der alle er med til at understøtte det overordnede tema for dette spil, nemlig tyveri. Forestil dig et af de helt store kup, man kun ser på film, og du vil dermed se for dig, hvad det er for nogle symboler, der er blevet brugt til at skabe denne spillemaskine.

Blandt spillemaskinens 15 forskellige symboler kan blandt andet nævnes grøn laser, kikkerter, et spionur samt en masse forskellige våben og elektronik, og så kan du naturligvis også finde de velkendte kortspilsymboler 10, J, Q, K og A.

Grafikken er desuden yderst vellavet og af rigtig høj kvalitet, hvilket ofte har en tendens til at få spillerne til at føle sig som en del af det helt store kup, så går du og har en indre drøm om at være mestertyv, der er dygtig nok til at stjæle alt fra alle, så kan du udleve denne fantasi på Thief spilleautomaten.

Gevinster

Blandt spillemaskinens symboler finder du desuden en klatretyv, der udgør spillets såkaldte expanding wilds. Denne klatretyv fungerer ligesom et almindeligt wild symbol, der kan erstatte alle ubrugelige symboler på en betalingslinje, men den har også en anden funktion, den kan nemlig udvide sig til at dække samtlige betalingslinjer i den næste runde, hvis de er en del af en gevinstgivende kombination.

Spillemaskinen indeholder desuden intet mindre end ti forskellige scatter symboler, hvoraf de almindelige scatters kan give op til ti gratis spins, men får du et Adrenaline Scatter symbol, så får ud udover dine gratis spins også muligheder for at fange diamantsymbolerne, som potentielt set kan skaffe dig en gevinst på 5.000 mønter.

Konklusion

Thief er en populær spillemaskine fra Net Entertainment, hvilket der er flere rigtig gode grunde til. En af grundende til at lige præcis denne spillemaskine er så populær er, at der er en rigtig stor jackpot at vinde, ligesom du også har mulighed for at vinde en lang række andre attraktive gevinster.

Spilleautomatens gennemgående tema er tyve af forskellig art, så går du med en indre drøm om at kunne stjæle selv det mest vanskelige objekt, så er denne spilleautomat helt sikkert noget for dig, ligesom spillemaskinen også både tiltrækker high rollers og almindelige spillere.

Thief
87
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

96.7%

RTP