The Super Eighties

The Super Eighties er en spillemaskine udviklet af NetEnt, som med spillemaskinen har ladet sig inspirere af de festlige og farverige 80’ere.

The Super Eighties

67
67
Bedømmelse
4 Antal rækker
0.01 Min. indsats
40 Gevinstlinjer
5 Hjul

-

Chance for at vinde

96.5%

RTP

Generelt

Navn
The Super Eighties

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.5%
Maks. overskud (x Din indsats)
x2000
Volatilitet
Medium
Gevinstlinjer
40

Indsats

Maks. indsats
100
Min. indsats
0.01

The Super Eighties anmeldelse

The Super Eighties er en rigtig flot spilleautomat fra softwareudvikleren NetEnt, der især henvender sig til nybegyndere, og som navnet så beskedent afslører, så tager denne spilleautomat dig på en rejse tilbage til de festlige og farverige 80’ere, så hvis du er i humør til et nostalgisk flashback, så skal du bare spille på denne spilleautomat

Symboler

Den farverige og festlige spilleautomat The Super Eighties består af fem hjul og intet mindre end hele 40 gevinstlinjer, og maskinen byder på velkendte symboler fra de glade 80’ere såsom for eksempel røde sportsvogne, walkman, skateboards, store tunge klodser af mobiltelefoner, lyserøde stiletter samt joysticks til computerspil, og derudover finder du selvfølgelig også kortsymbolerne 10, J, Q, K og A i dette spil, som måske ved første øjekast kan være lidt svære at få øje på takket være deres neonlys.

Spilleautomatens wild symbol udgøres af neonskiltet ”80s Wild”, mens scatter symbolet udgøres af en ung pige med lyserøde hårtotter. Wild symbolet kan erstatte alle ubrugelige symboler på en linje, og skulle du være så heldig at få flere wilds symboler på det samme hjul, så bliver de omdannet til stakkede wilds symboler. Scatter symbolet giver op til fem gratis spins samt en multiplikator, der ganger med to.

Jackpot og gevinster

Den mindst mulige indsats pr. runde er på 0,01 mønt, mens den højst mulige indsats pr. runde er på 100 mønter, og du er dermed selv medbestemmende over, hvor mange penge du vil fyre af på denne spilleautomat.

Gevinsttabellen er nærmest uendelig lang, men dog en lille smule skuffende, ligesom det gør sig gældende for denne spilleautomats jackpot, der kun består af 1000 mønter, og det er formentlig af denne grund, at The Super Eighties er så populær blandt nye spillere, som går mere op i at få sig lidt erfaring med de forskellige spil og spilleautomater, end de går op i at vinde de helt store gevinster lige fra start af, og det må man i hvert fald sige, at de kan her, for med en mindsteindsats på 0,01 mønt er det altså muligt at spille i rigtig mange timer for stort set ingen penge. Omvendt kan det heller ikke betale sig at satse så voldsomt meget mere pr. spillerunde på denne spilleautomat, da den største gevinst i spillet som nævnt kun ligger på 1000 mønter.

Grafik og musik

Man kan sige meget om denne spilleautomat fra Net Entertainment, men det altoverskyggende firsertema er utroligt veludført, og det skyldes blandt andet den knivskarpe grafik, som Net Entertainment altid formår at byde på samt den dertilhørende musik, der passer vældigt godt til det overordnede tema på The Super Eighties, så der er altså med andre ord hverken en finger at sætte på musik eller grafik på denne spilleautomat. Derudover hænger spillets forskellige symboler ligeledes også rigtigt godt sammen med det overordnede firsertema.

Konklusion

The Super Eighties er primært en super underholdende spilleautomat for alle, der elsker firserne, for denne spilleautomat byder på et utroligt veludført og ikke mindst gennemført firsertema, der tager en på en rejse tilbage til de gode firsere.

Samtidig er The Super Eighties en spilleautomat, der primært bliver spillet af nye spillere, da der er rigtig gode muligheder for at satse lavt og dermed få mange timers underholdning og erfaring for stort set ingen penge, men til gengæld ligger den største jackpot i spillet kun på 1000 mønter, hvilket ikke må anses at være meget for en mere erfaren spiller.

Det er en spilleautomat, der er udviklet Net Entertainment, og derfor kan man naturligvis også være helt sikker på, at der ikke er en finger at sætte på den knivskarpe grafik, som spilleautomaten bærer tydeligt præg af. Musikken i spillet er afstemt til at passe til temaet, og det fungerer rigtigt godt, ligesom de forskellige symboler, der udgøres af ikoner fra firsertiden, også er med til at understøtte temaet.

The Super Eighties
67
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

96.5%

RTP