Tales of Krakow

Tales of Krakow er en spillemaskine fra NetEnt, der har hentet inspiration fra Polen og middelalderen. Læs her, hvorfor du skal give spillemaskinen et spin på dit næste casino online.

Tales of Krakow

-
-
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.01 Min. indsats
30 Gevinstlinjer
5 Hjul

-

Chance for at vinde

-

RTP

Generelt

Navn
Tales of Krakow

Oplysninger om fortjeneste

Gevinstlinjer
30

Indsats

Maks. indsats
60
Min. indsats
0.01

Tales of Krakow anmeldelse

Tales of Krakow er en video spilleautomat fra Net Entertainment, der tager dig tilbage til middelalderen, og spillemaskinen har hentet inspiration fra de gamle polske folkesagn, hvorfor den blandt andet byder på både drager og riddere. Lyder dette som noget for dig? Så skal du helt klart prøve denne spilleautomat.

Spilleautomaten tager som nævnt udgangspunkt i de gamle polske folkesagn, som er kendte for sine fortællinger om riddere og drager, og du får faktisk skildret disse mystiske og spændende historier i denne spilleautomat takket være den flotte og virkelighedsnære grafik samt de velvalgte symboler. Spillet er designet til at foregå ved et slot på en bjergtop, som er oplyst af det klare måneskin, og allerede her er stemningen for spillet ligesom sat.

Sådan spiller du

Tales of Krakow er en spilleautomat med fem hjul, tre rækker og intet mindre end 30 forskellige indsatslinjer, og så byder den naturligvis også på formidabel 3D grafik af højeste kvalitet. Derudover byder den på flere forskellige animerede funktioner, herunder både wild- og scattersymboler, ligesom den også byder på en række gratis spins og et bonusspil. Faktisk kan man sige, at denne spilleautomat har alt, hvad der forventes af en moderne online spilleautomat, og så er den kompatibel med langt de fleste almindelige styresystemer.

Du har i øvrigt også mulighed for at tilpasse en lang række af indstillinger efter din helt egen smag, og her kan du blandt andet benytte dig af den populære autospin funktion, hvor du med fordel kan sætte helt op til 1.000 spins til at køre helt automatisk, uden at du selv behøver at røre en finger overhovedet. Du har blandt andet også mulighed for at benytte dig af knapperne spin og stop, som giver dig mulighed for at starte og stoppe spillet manuelt, hvis du føler, at du kommer til at lande på en gevinstgivende kombination.

Nederst i skærmen af spillet vil du kunne se en udbetalingstabel med en bonusoversigt, og her vil du blandt andet kunne læse alt, hvad du har behov for at vide om de forskellige gevinstgivende kombinationer, udbetalinger, funktioner m.m.

Tema og symboler

Den helt konkrete historie, som spilleautomaten tager udgangspunkt i, er historien om dragen fra Wavel, der eftersigende skulle have brugt hele sit liv på at plyndre, ødelægge og fortære unge jomfruer lige indtil den dag, hvor en fattig, men modig polsk dreng trodsede dragen og besejrede den, og det siges, at han endte med at få den smukke prinsesse og det halve kongerige som tak.

Denne historie kommer tydeligt til udtryk i de symboler, der bliver brugt i spillet, som blandt andet udgøres af en smuk prinsesse, et par støvler og de hyppigt anvendte kortspilsymboler 10, J, Q, K og A. Endvidere udgøres wild symbolet af en djævel, mens scatter symbolet udgøres af kongen, og bonussymbolet udgøres af dragen.

Jackpot og bonusrunde

Får du fem djævle, udløser du spillets jackpot 7.500 mønter, men får du omvendt kun fire djævle, så får du en lille trøstepræmie i form af en gevinst på 2.000 mønter. Scatter symbolet kan give helt op til 12 gratis spins, og så bliver din indsats samtidig ganget op med den multiplikator, som du rammer i spillet.

Får du tre eller flere drager på en gevinstlinje, så udløses spillets bonusrunde, hvor det gælder om at udklække drageæg og på den måde få andel i en fordelagtig gevinst.

Konklusion

Tales of Krakow er en imponerende flot spilleautomat fra Net Entertainment, der tager udgangspunkt i en helt konkret fortælling fra de polske folkesagn. Det gør spillet utroligt interessant, hvis man interesserer sig lidt for det eventyrlige univers, og temaet er desuden utroligt gennemført, både hvad angår baggrund, grafik, symboler og historie, og så har du i øvrigt også mulighed for at vinde spillets store jackpot på 7.500 mønter eller en lang række andre mindre gevinster.

Tales of Krakow
-
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

-

RTP