Super Nudge 6000

Super Nudge 6000 er en klassisk spillemaskine, der er inspireret af de fysiske spillemaskiner fra spillehaller og landbaserede casinoer. Læs mere i vores anmeldelse af spillemaskinen lige her.

Super Nudge 6000

95
95
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.1 Min. indsats
5 Gevinstlinjer
3 Hjul

-

Chance for at vinde

97.2%

RTP

Generelt

Navn
Super Nudge 6000

Oplysninger om fortjeneste

RTP
97.2%
Maks. overskud (x Din indsats)
x6000
Volatilitet
Medium
Gevinstlinjer
5

Indsats

Maks. indsats
10
Min. indsats
0.1

Super Nudge 6000 anmeldelse

Super Nudge 6000 er en af de helt klassiske spilleautomater, som man engang kunne finde nede i den lokale spillearkade eller den nærmeste kiosk. Det er den svenske softwaregigant Net Entertainment, der står bag denne digitale version af den gode gamle klassiker. Spilleautomaten er dog blevet moderniseret en del, men princippet fra den gamle enarmede tyveknægt er mere eller mindre det samme.

Super Nudge 6000 er dog ikke kun en klassisk spilleautomat i ordets bogstaveligste forstand, da spillemaskinen nemlig også er udstyret med det klassiske frugttema, som var super populært for flere år siden, så her har du måske mulighed for at få bragt nogle gode minder frem. Dog indeholder spilleautomat også et par overraskelser, som du vil opdage i takt med, at du selv prøver lykken på denne spillemaskine.

Sådan spiller du

Super Nudge 6000 er på ingen måder en helt almindelig spilleautomat, og det gælder om at læse med her, hvis du gerne vil vide, hvordan man spiller på spilleautomaten. Den er nemlig delt op i to dele, hvor du starter med at spille på den nederste del, som er den almindelige del af spilleautomat. Denne del har tre hjul med fem gevinstlinjer, hvor det gælder om at få tre af de samme frugter. Skulle du være så heldig at få det, så har du mulighed for at tage spillet til det næste niveau, hvor de såkaldte ”nudges” bliver aktiveret.

Skulle du være så heldig at vinde på det første hjul, så har du nemlig to forskellige muligheder for, hvad du så gør. Er du tilfreds med din gevinst, så kan du med fordel stoppe, mens legen er god, men du kan også vælge at tage chancen og gå videre ned til det næste del af automaten, som er den øverste del, hvor der bliver sat flere hjul på linjen.

Vælger du at benytte dig af denne mulighed, så skal du her vælge, om du gerne vil spille for 20, 40 eller 60 mønter på den pågældende linje. Jo flere penge du vælger at spille for, desto flere af de såkaldte nudges får du også, og disse nudges, også kaldet super nudges, bliver så brugt helt automatisk efter hver omgang, og det er med det klare formål at få mest muligt ud af dine gevinster.

Det lyder måske lidt kringlet, men det er det faktisk slet ikke, når man først lige er kommet i gang, selvom det dog godt kan betale sig lige at læse ovenstående afsnit igennem, inden man begynder at spille.

Symboler og tema

Det gennemførte tema i Super Nudge 6000 er som nævnt det velkendte frugttema, og symbolerne består i den første del af spilleautomat af forskellige frugter som for eksempel appelsiner, vindruer, citroner, klokker, meloner og dollartegn, og skulle man være så heldig at ramme alle tre dollartegn på samme tid, så er man den heldige vinder af en jackpot bestående af 6000 mønter.

Konklusion

Super Nudge 6000 er en af de sjældne klassiske spilleautomat fra Net Entertainment, der dog trods alt har fået sig en modernisering siden dengang, hvor man kunne spille på denne maskine nede i den lokale spillearkade eller kiosk. Den er ligeledes også blevet udvidet med nogle yderst interessante funktioner, heriblandt nudge funktionen, og så er der flere gode muligheder for at vinde gevinster og måske endda den store jackpot på denne spillemaskine.

Temaet er det velkendte frugttema med de dertilhørende klassiske symboler som appelsiner, druer, klokker og dollartegn, hvilket formentlig bringer mange minder frem. Alt i alt er Super Nudge 6000 en super underholdende spilleautomat, hvor det mest af alt gælder om at være utrolig heldig, men selvom maskinen umiddelbar virker lidt kompliceret, så er den super enkel og nem, når man først er kommet i gang.

Super Nudge 6000
95
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

97.2%

RTP