Super Lucky Frog

Super Lucky Frog er en NetEnt-spillemaskine med både gratis spins, multiplikatorer og en såkaldt jackpot bonusfunktion. Læs her, hvordan det hele fungerer. og hvor du kan prøve spillet selv.

Super Lucky Frog

-
-
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.01 Min. indsats
25 Gevinstlinjer
5 Hjul

-

Chance for at vinde

-

RTP

Generelt

Navn
Super Lucky Frog

Oplysninger om fortjeneste

Gevinstlinjer
25

Indsats

Maks. indsats
50
Min. indsats
0.01

Super Lucky Frog anmeldelse

Super Lucky Frog er en enormt flot og underholdende spilleautomat fra Net Entertainment, der kan give dig rigtig mange timers underholdning for ganske få penge, og dette på trods af spilleautomatens enormt enkle og brugervenlige design.

Spilleautomaten indeholder alt det, som en førsteklasses spilleautomat skal kunne, og det indebærer blandt andet både wild symboler, scatter symboler, gratis spins, multiplikatorer og såkaldt jackpot bonusfunktion. Spilleautomaten byder desuden også på en yderst attraktive Triple Jackpot bonusrunde, hvor du har mulighed for at vinde intet mindre end hele tre progressive jackpots, nemlig Super, Lucky og Froggy.

Spilleautomaten er som sagt utrolig enkel og brugervenlig, hvilket blandt andet skyldes spillets simple design med fem hjul og 25 betalingslinjer, men derudover er der ikke ret meget, som man skal tage stilling til, før spillet kan gå i gang, og derfor er der både nybegyndere og erfarne spillere, der finder det underholdende at spille på lige netop Super Lucky Frog spilleautomaten.

Spilleautomaten Super Lucky Frog byder desuden på en lang række af flere forskellige indstillingsmuligheder, så du kan indstille automaten efter dine behov. Her har du blandt andet mulighed for vælge, hvor mange betalingslinjer du vil spille på samt vælge møntværdi, men du har desuden også mulighed for at sætte spillet på autospin, hvor du kan køre helt op til 1.000 runder igennem uden at skulle klikke hver eneste gang. Derudover har du også mulighed for at indstille på lyd samt en lang række andre ting.

Symboler og tema

Inspirationen for temaet for spilleautomaten Super Lucky Frog er fra japanske tegneserier, hvorfor symbolerne bærer tydeligt præg af en graf af animation. Temaet er sødt og fredeligt, og det hele foregår i en lille dam, hvor små dyr og planter bor sammen.

Her ånder alt fryd og gammen, og symbolerne udgøres blandt andet af frøer, enhjørninger, elver, mariehøns, egern, sommerfugle, feer og svampe, så hvis dette sukkersøde og fredfulde univers er noget for dig, så er spilleautomaten helt klart værd at prøve. Wild symbolet udgøres af grønne alfer, mens scatter symbolerne udgøres af feer. Spilleautomaten byder også på en bonusrunde, hvis man er så heldig at få symbolet med en frøprins på.

Jackpots og gevinstmuligheder

Du kan vælge at satse alt mellem 0,01 og 100 mønter pr. spillerunde på denne spilleautomat, og du er således selv med til at bestemme, om du primært vil spille for hyggens skyld, eller om du går efter en af de store jackpots. Super Lucky Frog spilleautomaten har en udbetalingsprocent på 93 %, og samtidig har du mulighed for at vinde en jackpot på 7500 mønter samt en lang række andre gevinster.

Spilleautomatens wild symbol kan erstatte alle andre symboler på en gevinstlinje, men skulle du være så heldig at få fem wild symboler på en række, så er du faktisk den heldige vinder af spilleautomatens jackpot. Derudover giver scatter symbolerne dig op til 30 gratis spins kombineret med en fordelagtig multiplikator, der ganger med tre, og så udløses spillets bonusrunde ved, at du får tre bonussymboler, og gør du det, så har du altså mulighed for at vinde spilleautomatens eftertragtede progressive jackpot.

Konklusion

Super Lucky Frog er en underholdende og sjov spilleautomat fra Net Entertainment, der byder på et sukkersødt univers, der består af alt fra små søde og harmløse mariehøner til smukke feer, så hvis du er til eventyrland, hvor alting har en tendens til at være lidt for godt til at være sandt, så er det denne spilleautomat, du skal prøve lykken på. Her har du nemlig også mulighed for at vinde en yderst fordelagtig progressiv jackpot, men spillet byder også på en lang række andre jackpots og gevinster, hvis du ikke skulle være helt så heldig.

Både grafik, tema og symboler går op i en højere enhed, og de sætter rammerne for dette perfekte og uskyldige univers, hvor alle kan være med.

Super Lucky Frog
-
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

-

RTP