Space Gems

I Space Gems ryger vi en tur i rummet, hvor ædelstene danner de vindende kombinationer. Læs her om den simple men underholdende spillemaskine fra spiludvikleren Wazdan.

Space Gems

-
-
Bedømmelse
- Antal rækker
- Min. indsats
- Gevinstlinjer
- Hjul

-

Chance for at vinde

-

RTP

Generelt

Navn
Space Gems

Space Gems anmeldelse

Er du klar på en rejse ud i det ydre rum hvor gevinsterne suser om ørerne? Så er Space Gems måske noget for dig. Der er tale om en relativt ny spillemaskine, der kombinere den traditionelle spillemaskine funktioner med et sci-fi touch på det tematiske niveau.

Space Gems er altså for spilleren der værdsætter de kendte og elskede spillemaskiner, men som samtidig sætter pris på fremtidselementet. Spillet blev introduceret i 2015 og kan spilles på Spilnu.dk, hvor det hører til blandt de mest populære spil, hvilket ikke er så underligt endda. Der er nemlig rig mulighed for at høste gratis chancer og jackpots på rumfærden!

Space Gems er simpelt og underholdende

Selve spillemaskinen er med 3 hjul og 8 betalingslinjer rimelig let at gå til. Er man bekendt med denne type pengespil på nettet, er der som sådan ikke noget nyt under solen, når det kommer til spillets opbygning. Designet er også enkelt, men meget tro mod det galaktiske tema spillet opererer med.

Undervejs støder du eksempelvis på sorte huller, stjernekort, supernovaer og funklende krystaller. Det kan måske undre at der har sneget sig diamanter og krystaller ind i et rum univers, men visuelt synes det faktisk at gå op i en højere enhed med spillets øvrige symboler og farvespektrum på en måde, så det virker meget naturligt.


Du spiller ved at satse et beløb fra 20 øre til 10 kr. i automaten, og så fungerer det ellers således, at du vinder når du har tre ens symboler på en betalingslinje. Her er de typiske symboler du kan vinde på de føromtalte ædelstene. Får du gevinst på en eller flere betalingslinjer smides der et gratis spin oveni gevinsten – det vil altså sige en gratis chance for yderligere gevinst!

valentin-gratischancer.dk

Valentin siger: Space Gems? Det er faktisk én af de få spillemaskiner jeg endnu ikke har vundet jackpot på

Mange bonusspil og gode chancer for at hive jackpots med hjem

Der er nævneværdige chancer for at Space Gems ender med at være mere en giver end en tyveknægt. Faktisk er spillet ret gavmildt, da det åbner op til flere muligheder for store gevinster, blandt andet i kraft af de mange feature spil. Blandt andet kan man i Sort Hul bonusspillet, der aktiveres når et Sort Hul symbol viser sig på hjul 2, samle sorte huller, der så, hvis du samler mindst tre, sætter gang i Game Flash og giver mulig adgang til ekstra bonusspil eller en direkte gevinst.

Ude over Sort Hul bonusspillet byder Space Gems også på Space Quest bonusspillet, der er aktivt i 25 gratis chancer og opnås ved 3 Space Quest symboler. Hvis spillet vindes mens det er aktivt, tilføjes 25 ekstra gratis chancer. Selve spillet fungerer ved at der vælges et vilkårligt symbol der så låses fast. Symbolet er så fastlåst indtil der er gevinst eller spillet stopper.

I bonusspillet Stjernekortet sendes du over på en spilleplade med 32 felter, hvor det gælder om at komme ind på pladens midterste felt. Undervejs er der mulighed far at vinde gevinster, og faktisk kan dette spil, hvis man er født under en heldig stjerne, give adgang til Space Gems’ progressive jackpots.

Det samme gælder for det sidste bonusspil, Mælkevejen, hvor et rumskib skal bevæges frem ved hjælp af en terning. Her er der både mulighed for kreditgevinster og for at lande på særlige felter, der sender dig videre til eksempelvis mobil skrab, hvor der naturligvis også er gevinstchancer!

En rumrejse der er værd at drage på

Der er stor sandsynlighed for at en rejse med Space Gems spillemaskinen ikke vil være forgæves. Først og fremmest er spillet let tilgængeligt, så selv for den mindre rutinerede spiller, virker det ikke intimiderende at kaste sig ud i eventyret.

Derudover er der simpelthen så mange muligheder for casino gratis chancer, bonusser og jackpots, at det er en sand fryd. Alt i alt er spillet både underholdende, sjovt og potentielt indbringende. Man må altså sige at der er tale om et spil der er noget ved på flere fronter, så der er ikke så meget andet for end at sende en anbefaling af sted i raketfart!

Space Gems
-
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

-

RTP