Road Racing

Road Racing er et online skrabespil, som er udviklet af NeoGames. Læs her, hvordan det fungerer.

Road Racing

-
-
Bedømmelse
- Antal rækker
- Min. indsats
- Gevinstlinjer
- Hjul

-

Chance for at vinde

-

RTP

Generelt

Navn
Road Racing

Road Racing anmeldelse

Er du vild med biler og fart, så er Road Racing lige noget for dig!

Road Racing er et online casinospil fra NeoGames, der kan kategoriseres som et digitalt skrabelod. Dette skrabelod kan spilles på både din computer, telefon og tablet!

Tænk tilbage til de gode, gamle skrabelod – nu slipper du bare for besværet at skulle hente det nede i kiosken! Road Racing er et skrabelod, hvor der er mulighed for at vinde masser af penge, mens man har det sjovt!

Grafik og lyd

Skrabeloddet er modsat de almindelige skrabelodder opbygget med inspiration af bilverden, og har forskellige skrabe felter symboliseret som biler i forskellige farver og modeller. Dette gør at skrabeloddet adskiller sig fra de andre, og derfor gør det meget mere spændende at spille.

Grafikken er sjov, festlig og af god kvalitet, hvilket man kun kan forvente fra NeoGames, der har udviklet skrabeloddet. Derudover er den behagelig og hyggelig musik i baggrunden, der sørger for at du kommer i den helt rigtige spille stemning!

Gevinster og indsats

Spillet er let at forstå og spille – hvert skrabelod har to symboler skjult, og det handler om at ramme to ens symboler. Der er symboler af en masse forskellige biler i alverdens farver, som understreger navnet af spillet. Gevinsterne gemmer sig under skrabe feltet, og venter kun på at blive fundet. Som i mange andre spil gælder den gyldne regel – jo mere du satser, desto mere kan du vinde i præmie. Hvis du er vild med biler og skrabelod, så er Road Racing mobil skrabespil lige noget for dig!

Konklusion

Road Racing er et skrabelod for alle – selv dem, der ikke nødvendigvis interesserer sig for biler. Du har mulighed for at satse en masse forskellige beløber, hvor du kan vinde store præmier.

Så mangler du et skrabelod, hvor du kan vinde en masse penge? Eller mangler du et farverigt og levende skrabelod, hvor der er flotte biler at se på? Så er Road Racing lige noget for dig!
Rigtig god fornøjelse med Road Racing!

Road Racing
-
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

-

RTP