Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways er endnu en Megaways-spillemaskine fra Pragmatic Play, der med dette eksemplar giver spillere mulighed for at købe sig til bonusrunden med free spins.

Madame Destiny Megaways

94
94
Bedømmelse
7 Antal rækker
0.2 Min. indsats
200704 Gevinstlinjer
6 Hjul

-

Chance for at vinde

96.6%

RTP

Generelt

Navn
Madame Destiny Megaways
Udgivet
2021-01-27

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.6%
Maks. overskud (x Din indsats)
x5000
Volatilitet
High
Gevinstlinjer
200704

Indsats

Maks. indsats
100
Min. indsats
0.2

Madame Destiny Megaways anmeldelse

Her tager vi dig en tur med til spåkonen og kommer med vores forudsigelser.

Du kan blive meget klogere på, hvordan spillet fungerer ved at læse videre her.

Det er selvfølgelig også en sikker genvej til bonus og kampagnetilbud på masser af online casinoer.

Spilbeskrivelse

 • Spilnavn: Madame Destiny Megaways
 • Producent: Pragmatic Play
 • Volatilitet: Meget høj
 • RTP: 96,56%
 • Features: Free spins, bonus buy, ante bets, wilds og scatters
 • Gevinstlinjer: Op til 200.704
 • Hjul: 6
 • Linjer: 2-7
 • Minimum indskud: 0,20
 • Maksimum indskud: 100
 • Maksimal gevinst: 5.000x indsats
 • Udgivelsesdato: Januar 2021

Madame Destin Megaways – Der er bonus på vej til dig

Madame Destiny Megaways fra Pragmatic Play er fyldt med muligheder for at spæde gevinster til spilkontoen. For at nå dertil skal du i gang med at danne dig et overblik over spillets funktioner og features.

Du skal øve dig i at kigge dybt i spåkuglen og på den måde forudse slagets gang i Madame Destiny Megaways. Der er klare fordele i at kende et spils funktioner, før man fyrer den af med vilde sats pr. spin.

Hvis du tilmelder dig en række spillesider, får du masser af velkomstbonus at lægge ud med. Det drejer sig både om indbetalingsbonus, hvor dit første indskud ganges med 100% – samt en række free spins.

De smarte online spillefugle starter karrieren på nye spillemaskiner ud med free spins, så de ikke risikerer tab af egne penge. Du kan sagtens være så heldig, at du vinder gevinster med gratis spins. Før en udbetaling kan komme på tale, skal bonusbeløb dog altid sættes i spil et vist antal gange.

Man kan finde online slots fra Pragmatic Play på masser af spillesider. Du vil derfor kunne komme i gang med at fylde mønter i Madame Destiny Megaways lige nu og her.
Må lykken være med dig!

Madame Destiny Megaways – Et magisk tema

Madame Destiny Megaways er en spillemaskine med vægten lagt på det magiske element. Du skal jagte gevinster via spins i en mørk og tåget verden. Du finder masser af referencer til mystikkens verden. Tarotkort blander sig med spåkonens glaskugle – din skæbne venter på dig forude.

Det er lidt af et eventyr at gå på jagt i denne spillemaskine. Heldigvis er der rigeligt med muligheder for gevinst. Online slots i megaways-tema er altid værd at prøve kræfter med. Du kommer på ingen måde til at gå ned på mulige vinderkombinationer.

Hvis du har en svaghed for alverdens mystik og overtro, vil Madame Destiny Megaways fra Pragmatic Play være svaret på dine drømme-spins. Der er masser af bonus at spinne løs efter, når spåkonen kigger dybt i sin magiske krystalkugle.

Bank under bordet, spyt over højre skulder og gå aldrig under en stige. Hvis du kender til alle overtroens regler, vil der vente et forrygende eventyr her på automaten.

Madame Destiny Megaways – Funktionerne

Det hele er lige gjort en tand mere uhyggeligt og overdrevet end i første udgave.
Pragmatic Play har særligt skruet op for de okkulte knapper, som betyder flere bonusrunder og vindende kombinationer på hjulene.

I hovedspillet udgøres spillepladen af 6 hjul med et varierende antal symboler på hver. Der er meget stor forskel på hvilke symboler, man kombinerer. Oven over hjulene finder man så også et vandret ‘hjul’ med 4 bonussymboler, der kombineres med dem nedenunder.

Megaways-funktionen er taget helt ud til kanten her på maskinen. Med op til 8 forskellige symboler på nogle hjul – og 7 på andre – giver det faktisk over 200.000 mulige vindende kombinationer, når du putter mønter i.

Fra små til store indsatser pr. spin

Madame Destiny Megaways fungerer på alle enheder. Du kan spille med på mobilen, tablet eller PC. Kort sagt: Du kan få mystiske spins til hver en tid.
Det er muligt at kaste alt fra ganske små indskud til vilde sats i maskinen. Du kan udfordre skæbnen med maksimal risiko – eller bare hygge dig med spins for småpenge.

RTP og volatilitet

Der er altså gang i denne spilleautomat. Volatiliteten er skruet helt i top, så det gælder om at holde fast for at følge med. Du kan selvfølgelig også vælge at spille med via autoplay, så maskinen klarer det hele for dig.

De fleste spillere foretrækker dog at følge med, nå spændingen udvikler sig foran dem. Madame Destiny Megaways byder da også på et design, man sagtens kan nyde, imens spin efter spin ruller gennem hjulene.

Spillets tilbagebetaling – RTP – er på fuldt acceptable 96,56%. Du kan dog sagtens komme til at sidde fast i en gylden stime, hvor det ene bonusspil afløser det andet. Igen – det er din skæbne, der afgør, hvor meget du kan skrabe sammen i sidste ende.

Madame Destiny Megaways – Symbolerne

Madame Destiny Megaways kører med tumble-funktion. Det betyder, at der falder nye symboler ned fra oven efter hver vindende kombination.
Så længe heldet varer ved, vil tumbles-funktionen blive ved. Det betyder, at ét enkelt spin kan udløse en række af gevinster, hvis heldet er på din side.

Du har de sædvanlige royal fra kortspil som standard-symboler. Mere indbringende bliver det, når sorte katte, tarotkort, magisk væske, lys og ugler danner kombinationer.

Det overnaturlige element er virkelig til at få øje på, når du sætter hjulene i spin. Uglen er det højst udbetalende symbol. 20x indsatsen er der at komme efter med 6 på stribe.

Wild-symbolet udgøres af Madame Destiny selv. Når hun kigger i spåkuglen, gør hun det ud for alle standard-symboler – eller danner vindende kombinationer selv, hvis der er nok symboler på stribe.

Madame Destiny Megaways – De fortryllende features og free spins

Én ting er standard-spins – noget ganske andet er, når du får åbnet for bonusrunderne i Madame Destiny Megaways. Lad det være sagt med det samme: Pragmatic Play har designet en spillemaskine, som ikke er nærig med de særlige features.

Scatter-symbolet udgøres af en svævende krystalkugle, som kan afgøre din skæbne når som helst i spillet. Du får free spins, hvis der er fra 3-6 at se på hjulene samtidig.
Du får i øvrigt lige 100x indsatsen med oveni, hvis du lander 6 scatters på stribe som adgangsbillet til free spins-featuren. Så er man ligesom i gang.

Der er ikke noget fast antal free spins ud fra, hvor mange scatters du lander. I stedet dukker der et særligt lykkehjul op, som vil afgøre din videre skæbne. Den inderste del fortæller, hvor mange gratis spins, du får i første omgang – den yderste del afslører størrelsen på multipliers – op til 25x indsatsen.

Lander du et højt antal på begge dele af lykkehjulet, kan du godt begynde at glæde dig til en forrygende free spins-runde. Hvis du lander minimum 3 scatters under free spins, dukker lykkehjulet igen op til tjeneste.

Der er faktisk ingen grænse for, hvor længe man kan blive hængende i denne bonus-feature.

Bonus buy feature

Hvis du ikke har tid eller tålmodighed til at vente på din indtræden i free spins-runden, som følge af scatters på hjulene, kan du også købe dig adgang.
Bonus buy feature bliver mere og mere almindelig på nye spillemaskiner.

Det kan sagtens vise sig gebyret på 100x indsatsen værd, hvis lykkehjulet giver et højt antal spins – og multipliers, der er skuet helt i top.
Hvis du så kan lande en række scatters under free spins-runden, er vejen til maksimale gevinster banet.

Ante bet feature

Knapt så almindelig som bonus buys er ante bet featuren. Hvis den aktiveres, lægger du 25% oveni din indsats pr. spin. Det medfører så yderligere scatters på rullerne og dermed ekstra chance for indtræden i free spins-runden.

Det kan godt betale sig at investere en smule ekstra for at forøge sine muligheder for bonus i Madame Destiny Megaways.

Maksimal gevinst

En multiplier på 25x indsatsen kan selvfølgelig sparke gevinsterne godt i vejret.
Du kan vinde maksimalt 5.000x indsatsen tilbage, når du spinner løs i Madame Destiny Megaways. Ikke den højeste maksimumsgevinst på markedet – men til den historie hører, at automaten kommer med gode muligheder for ofte at vinde store gevinster.

Megaways-funktionen slår til igen. Hvis du vil have maksimal spænding og lir for pengene, kan du roligt fyre mønter i Madame Destiny Megaways.

Konklusion

Madame Destiny Megaways giver dig lige en del ekstra, end du fik på den første udgave af spillemaskinen.
Pragmatic Play sætter prikken over i’et med bonus buy-funktionen, der altid holder døren til den potentielt vildt indbringende free spins-runde åben.

Dem, der investerer mest – vinder mest!

Må skæbnen være dig nådig …

Madame Destiny Megaways
94
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

96.6%

RTP