Kaiju

Kaiju er uden tvivl en af ELK Studios bedste og mest specielle spillemaskiner til dato. I Kaiju skal man sammen med cyborg monsterjægeren, HA-42, bekæmpe store monstre i spillets free spins-runde. Læs her, hvordan det foregår.

Kaiju

67
67
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.2 Min. indsats
- Gevinstlinjer
5 Hjul

19%

Chance for at vinde

96.3%

RTP

Generelt

Navn
Kaiju

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.3%
Chance for at vinde
19
Maks. overskud (x Din indsats)
x1305
Volatilitet
Med-High

Indsats

Maks. indsats
100
Min. indsats
0.2

Kaiju anmeldelse

Kaiju: En ægte sci-fi thriller!

Kaiju-æraen: I en dyster fremtid hvor gigantiske monstre har overtaget planeten, er menneskeheden forvist til en sidste bastion. En enlig cyborg-kvinde har chancen for at redde planeten og slå monstrene på flugt, hvis hun kan knække koden til laserkrystallerne.

Dette er kaiju – sejr eller udslettelse!

Monster spillemaskine – monster gevinster!

Kaiju er et japansk ord, der slet og ret betyder ”underligt væsen” eller ”monster”, og som især henviser til en japansk filmgenre med kæmpestore monstre i centrum.

Det mest kendte eksempel på genren er Godzilla filmene, der jo som bekendt også har gået deres sejrsgang i Europa og USA. Nu er kaiju universet så blevet ført over på spillemaskine formatet, og det virker faktisk ganske udmærket!

Kaiju er et dystert og underholdende spil fra Elk, der i høj grad viser producentens tekniske færdigheder. Grafisk er spillet rigtigt, rigtigt flot, og der er fart på bonusspillet. Tempomæssigt er spillet omtrent medium, og er lidt i stil Hong Kong Tower.

Hvis du leder efter en slot med fede visuelle effekter og stort gevinstpotentiale, er Kaiju lige dig!

Glenn siger: Fun fact: Den første Kaiju (monster) film var Gojira (Godzilla) og blev udgivet i 1954. Filmen var inspireret af amerikanske monsterfilm såsom King Kong, som var meget populære i tidens japanske biografer. Godzilla blev den 8. Mest viste biograffilm i japan det år den udkom.

Scatters, wilds og monstre

HA-42 er en cyborg monsterjæger med indbygget laser. Hun har potentialet til at besejre alle de enorme Kaiju-monstre én gang for alle, men det kræver, at hun finder noget at tanke sin laser op med. Det er det, du skal hjælpe HA-42 med i Kaiju spillet!

Symbolerne i Kaiju er laser krystaller og nøglekort med specielle kreditter angivet. Det højest betalende symbol er den røde krystal. Bonussymbolet – HA-42 – fungerer også som scatter, og ganger dermed gevinster fra andre symbol-kombinationer op. Rammer man tre bonussymboler, aktiveres bonusspillet.

Unikt for Kaiju maskinen er den såkaldte Vertical laser funktion: Tre lodret forbundne symboler vil udløse et Wild symbol på rækken ovenover. Så i stedet for gevinst for tre symboler, vil du få gevinst for fire!

Kaiju har også en meget behagelig lydside, som er med til at suge dig ind i spillet. Det er faktisk næsten lige før, at man kunne have lydsiden fra kaiju kørende derhjemme på anlægget…

Tekniske detaljer:

  • Kaiju er en video slot med 5 hjul og 2 rækker. Du vinder fra venstre mod højre, men også vertikalt.
  • Udbetalingsprocenten (RTP) for maskinen er 96,3%
  • Den maksimale udbetaling for maskinen er 130.444 mønter. Vær opmærksom på at hver indsats tæller for 10 mønter.
  • Der er op til 7776 måder at vinde på i Kaiju. Det er en god del flere, end der er i mange Netent slots!

Et ægte Godzilla bonusspil

Monsteralarm: Tre HA-42 symboler udløser kaiju battle bonusspillet med 7 gratis spins. Der bliver valgt en tilfældig Kaiju, der har et specifikt mønster af bonusfelter. Hver gang du er så heldig at ramme et bonusfelt, tilføjes et ekstra ”hjul” til spillet, samt krediteres et ekstra free spins. Det er et meget visuelt flot bonusspil, og der kan være rigtigt store gevinster at komme efter, hvis du er så heldig at ramme alle kaijuens bonusfelter!

Ligesom i grundspillet indeholder bonusspillet nogle specifikke funktioner. Konkret er der tale om Reel expansion, hotspot activation og sticky wilds. Det er lækre sager, og der er i hvert fald god grund til at få et smil på læben, hvis du rammer Kaiju bonuspillet.

Spil med spilstrategi:

En af de mest revolutionerende ting ved Elks nye videoslots er muligheden for at spille med på forhånd indlagte strategier. Disse strategier er baserede på hvordan ekspert spillere normalt vil navigere i spillet. Der er 4 forskellige strategier:

Booster: Indsats øges med 4 niveauer over startniveau, indtil der nås et niveau 10 gange over startniveau. Nulstilles ved gevinst.

Leveler: Forhøjer indsatsniveauet 2 niveauer efter du har tabt fem runder i træk. Hvis endnu 5 runder tabet, øges med endnu 2 niveauer. Der nulstilles efter gevinst.

Jumper: Her forhøjes et niveau ved gevinst, op til 4 gange, indtil du ligger 10 gange over start niveau. Nulstilles ved gevinst.

Optimiser: Satser en procentdel af din saldo. Indsats niveauet skifter efter en fastlagt algoritme.

Spillestrategierne er en god og nem måde at variere spillet på, og spille på hvad du tror vil ske. Vær dog opmærksom på at ingen spilstrategi kan lede til sikre gevinster, og at udbetalingsprocenten for spillet forbliver uforandret, uanset hvilken strategi du benytter dig af.

Om Elk Studios

Skaberne bag Kaiju er udvikler virksomheden Elk Entertainment, der står bag flere populære spil. Garvede spillemaskine fans vil måske kunne nikke genkendende til maskinerne Wild Toro og Hong Kong Tower, der har været ekstremt populære på de danske online casinoer.

Elk er kendt for den flotte grafik, unikke opbygning, og høje tempo af deres maskiner. Deres portfolio af spil er ikke særligt stor i forhold til andre udviklere, men til gengæld er deres maskiner af en høj kvalitet, og har næsten uden undtagelse mødt god modtagelse hos spillerne. Deres flagskibsspil, Wild Toro, vandt prisen som årets spillemaskine i 2017.

Elk Studios ligger i Stockholm og har udgivet spil siden 2014.

Bedømmelse

Vi tager hatten af for Kaiju, som er et virkeligt flot spil med mange fede detaljer, og absolut gode gevinstchancer. Eneste minus er at der ikke er meget at hente i grundspillet, og at spillet i høj grad er baseret på, at man rammer Kaiju bonusspillet. På denne måde minder det meget om andre af Elks spil, især Hong Kong Tower, der for det meste er en lidt død fisk i grundspillet, og faktisk kun bliver virkeligt underholdende i bonusspillet. Dette er til gengæld er virkeligt fyrigt!

Det sker heldigvis relativt ofte at man rammer bonusspillet i Elks automater, eftersigende for hvert 900. spin i gennemsnit. Men man kunne godt savne at der var lidt flere bonusfunktioner, så det hele ikke kun gik ud på grundspillet og bonussen.

Vi vil slutte af med at opliste nogle minusser og plusser ved Kaiju:

Plusser: Flot grafik, lækre farver, mange små gevinster, lækkert lydbillede

Minusser: Meget baseret på bonusspillet, kun få store gevinster i grundspillet.

God fornøjelse med Kaiju maskinen!

Kaiju
67
Bedømmelse

19%

Chance for at vinde

96.3%

RTP