John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter and the Mayan Gods er en simpel spillemaskine med høj volatilitet og masser af free spins. Læs her om spillemaskinen, som er produceret af Pragmatic Play, og find ud af, hvor du kan prøve den.

John Hunter and the Mayan Gods

86
86
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.1 Min. indsats
10 Gevinstlinjer
5 Hjul

-

Chance for at vinde

96.5%

RTP

Generelt

Navn
John Hunter and the Mayan Gods
Udgivet
2020-12-09

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.5%
Maks. overskud (x Din indsats)
x2500
Volatilitet
High
Gevinstlinjer
10

Indsats

Maks. indsats
100
Min. indsats
0.1

John Hunter and the Mayan Gods anmeldelse

Der var tale om en civilisation, som var enormt rig på guld og ædelstene. De opdagelsesrejsende fra Europa skulle senere få i både pose og sæk, når de udforskede mayernes pyramider.

Du kan dykke ned i oldtidens sydamerikanske skatkamre sammen med John Hunter. Han er iført eventyrerhat – nøjagtig som Indiana Jones – og mere end klar på at tage dig med på et eventyr mod guld og free spins.

Spilbeskrivelse

 • Spilnavn: John Hunter and the Mayan Gods
 • Producent: Pragmatic Play
 • Volatilitet: Høj
 • RTP: 96,51%
 • Features: Free spins, wilds, scatters og autoplay
 • Gevinstlinjer: 10
 • Hjul: 5
 • Linjer: 3
 • Minimum indskud: 0,10
 • Maksimum indskud: 100
 • Maksimal gevinst: 2500x indskud pr. spin
 • Udgivelsesdato: 10/12 2020

John Hunter and the Mayan Gods – Start eventyret med free spins

Du bliver taget med på noget af en rejse i John Hunter and the Mayan Gods fra producenten Pragmatic Play. Du skal simpelthen på jagt efter maya-kulturens rigdomme. Det er både spændende og enormt farligt.

Heldigvis kan du starte eventyret i selskab med John Hunter ud med free spins på en lang række online casinoer. Du får i både pose og sæk, når du opretter en spilkonti på sider, hvor du ikke allerede er kunde.

En velkomstbonus bruges til at lokke nye spillede indenfor. Den består både af indbetalingsbonus – oftest på 100% oveni dit første indskud – og en varierende mængde free spins.

Netop free spins kan du tage i brug, når du skal dykke ned i alle herlighederne i John Hunter and the Mayan Gods. Der gælder regler og vilkår, når du spiller med for bonus-beløb. Er du heldig nok, kan du dog sagtens konvertere en bonus til kolde kontanter, der kan udbetales.

Tag chancen med John Hunter og guderne fra maya-riget lige nu. Det bliver noget af en tur.

Historiske spins i John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter er tilbage. Han har før taget alle spillefugle med til azteker-riget i John Hunter and the Aztec Treasure. Denne gang skal vi jagte gevinster hos endnu et folk, der slog sine folder i det ældgamle Mexico og resten af Mellemamerika: Mayerne.

Du kender dem sikkert fra historieundervisningen i skolen. Mayernes civilisation var engang så kæmpestor, at man regerede over hele Mellemamerika. Deres kunst og kultur trækker tråde til i dag. Faktisk lever der stadig efterkommere af maya-folket. De taler deres oprindelige sprog, som er blevet bevaret igennem hundredevis af år.

Det er ellers ikke fordi, man ikke har været udsat for store prøvelser igennem årene. De opdagelsesrejsende fra Europa gjorde efterhånden krav på det Amerikanske kontinent, hvilket betød død og ødelæggelse for de oprindelige folkeslag.

Og hvis det ikke var europæerne, der kom med lidelse, så var det kampe imod andre stammefolk, der også gjorde krav på landområder og rigdom.

Heldigvis kan du sidde trygt på din skærm og leve dig ind i spændingen, når John Hunter tager dig med dybt ned i grotter, hvor mayernes rigdom er til at komme i nærheden af. John Hunter and the Mayan Gods er en spilleautomat, som forstår at lave spins om til spænding og gevinster i massevis.

John Hunter and the Mayan Gods – Funktionerne

Du bliver ikke budt på verdensrevolutioner i John Hunter and the Mayan Gods. 5 roterende hjul i 3 rækker er, hvad der er at jagte kombinationer på de 10 faste betalingslinjer på. Det, som automaten vinder på, er den stemning, der bygges op i temaet med masser af hilsner til de gamle Indiana Jones-film.

Baggrundsmusikken spiller også ind og gør det hele til en ret så nervepirrende oplevelse. Den får ikke for lidt på alle tangenter, når den ultimative spænding præsenteres for dig dybt under maya-ruinerne.

Der er høj volatilitet, når hjulene snurrer foran dig. Pragmatic Play har gjort det til en æressag at skrue så meget op for det uforudsigelige element som overhovedet muligt. Derfor skal du ikke forvente, at det bliver en dans på roser at gøre krav på de største gevinster.

Automatens RTP – tilbagebetalingsprocent – ligger på høje 96,51%. Hvis du spiller dine spins helt rigtigt, står du altså med overordentligt gode chancer for at løbe afsted med overskud på den lange bane.

Før du når dertil, hvor du satser vildt for mange penge pr. spin, anbefaler vi, at du tager den med ro via gratis demospil eller spil for free spins. På den måde kan du ligesom skyde dig ind på, hvordan temaet og funktionerne fungerer.

Symbolerne i John Hunter and the Mayan Gods

De lavest udbetalende symboler i John Hunter and the Mayan Gods udgøres af J-A royals designet i maya-stil til lejligheden. Som noget særligt får du faktisk indskuddet hele 10 gange tilbage, hvis du lander fem af samme slags.

Det er ikke ofte, at en automats lavest udbetalende symboler kan give så meget gevinst ind på kontoen. Endnu bedre bliver det, når du lander stakke af højere vurderede symboler til samlingen.

Premium-symbolerne på automaten udgøres af de skatte, som Europas opdagelsesrejsende fandt på deres togter til datidens Sydamerika. Du kan score guld på at lande kombinationer af ringe, knive, kopper, maya-konger, gamle symboler og selvfølgelig spillets hovedperson: John Hunter med den høje eventyrer-hat.

Fem premium-symboler på samme tid giver 20-50 gange indskuddet tilbage ved kasse 1. Prøv at bygge dine indsatser op over tid. Start i det små og læg så mere og mere på, efterhånden som du finder vejen til spillets store gevinster.

Bonus og særlige features

Skal der sådan for alvor bonus og penge ud af anstrengelserne, skal du bane dig vej til bonusrunderne i John Hunter and the Mayan Gods. Det er her, de ultimative skatte ligger og gemmer sig under ruinerne.

En maske af guld gør det ud for spillets wild-symbol. Wilds erstatter alle standard-symboler i spillet og optræder på hjul 2, 3 og 4. Når et wild-symbol gør sig som del af en vindende kombination, strækker det sig og dækker hele rækken lodret. Dette er naturligvis en måde at vinde rigtig store gevinster på.

Få adgang til free spins

Det store gevinstpotentiale ligger dog gemt i free spins-runden. Scatter-symbolet forestiller en af de gamle maya-pyramider – endda en forgyldt en af slagsen. Du skal bruge tre eller flere for at gøre dig fortjent til free spins i John Hunter and the Mayan Gods.

Og så vil maya-guderne for alvor være dig venligt stemt. Du får 12 gratis spins at lægge ud med, som sagtens kan blive til flere, hvis du lander endnu flere scatters, når du først er kommet godt i gang.
Herudover får du også kontant gevinst ved at lande scatters. Der bliver ganget op med 2, 20 eller 50, når de gamle pyramider med de mange trin samler sig på hjulene.

Free spins-runden er et spil i sig, hvor du starter på niveau 1 ud af i alt 6. Der bliver mere og mere at stikke i lommerne, efterhånden som du kravler op ad de stejle trin.
Du skal bruge wild-symboler for at nå et højere level og samtidig lægge endnu et free spin til.

Hvis du lander to wilds på samme tid, springer du et niveau over og kan se tre free spins yderligere føjet til samlingen. Hele tre wilds giver to hop op på trappen og fem gratis spins i samme omgang.

Efterhånden, som du kravler længere og længere op ad maya-trappen, bliver symbolerne mere og mere værd. Når du helt op i toppen, vil fem John Hunter-symboler udløse spillets maksimumsudbetaling på hele 2500 gange indsatsen tilbage.

Lander du tre scatters eller flere, vil du hele tiden blive belønnet med 12 yderligere free spins – og der er faktisk ingen grænser for, hvor mange du kan rage til dig i sidste ende.

Endnu mere godt fra Pragmatic Play

Hvis du vil have mere fra samme spilproducent, så er der masser af muligheder for at lave penge til spins på utallige andre online slots fra Pragmatic Play.
Du kan jagte gevinster i ethvert andet tænkeligt tema.

Prøv fx:

 • Peaky Blinders
 • Cowboys Gold
 • Spartan King

Konklusion

Det er spændende spins, du får for pengene i John Hunter and the Mayan Gods.
Indiana Jones har heldigvis ikke ‘levet’ forgæves. Derfor kan du nu genopleve spændingen fra de klassiske film og tilmed score gevinster i samme ombæring.

Vi anbefaler, at du tager imod markedets bedste velkomstbonus og kommer i gang med det samme!

John Hunter and the Mayan Gods
86
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

96.5%

RTP