Gunslinger Reloaded

Gunslinger Reloaded fra Play'n GO er en skydegal spillemaskine, hvor du virkelig får chancen for at vinde dit livs jackpot. Læs hvordan her i vores anmeldelse af spillemaskinen.

Gunslinger Reloaded

-
-
Bedømmelse
- Antal rækker
- Min. indsats
- Gevinstlinjer
- Hjul

-

Chance for at vinde

-

RTP

Generelt

Navn
Gunslinger Reloaded

Gunslinger Reloaded anmeldelse

Gunslinger reloaded er udviklet af Play’N Go og har som forventet et udsøgt design og en lækker grafik. Symbolerne på spillehjulet består af de klassiske kort symboler som, A, K, Q, J og ti andre spillekort. Udover kortsymbolerne findes der også bounty hunter symbolet, som er wild symbolet. Her har du altså mulighed for at hive de helt store gevinster hjem. Faktisk kan du vinde helt op til 400 gange din indsats igen, hvis du får fem bounty hunter symboler på samme række. Tilbagebetalingsprocenten er på hele 96,67%, så der er ingen grund til at holde sig tilbage.

Bonusspillene gløder

Gunslinger Reloaded indeholder også sin helt egen dusør jagt, du kan nemlig være heldig at få 3 efterlysningsplakater, hvilket udløser en dusørjagt. Dette ekstra spil giver dig mulighed for at udvælge en bandit og jager ham gennem byen. Skyd mod knive, dynamit og flasker inden du står ansigt til ansigt med banditten. Jo højere en gevinstmultiplikator banditten har, jo større risiko.

Gunslinger Reloaded har også sit helt eget flaskespil. Hvis du får 3 flaskesymboler, aktiveres gratis spins. Denne funktion gør at ALLE dine gevinster fordobles mens funktionen er aktiv (gælder ikke gevinster fra bonusspil).

Carsten siger: Det er ikke noget bedre end at skyde løs på banditter i det vilde vesten!

Flottere end forgængeren

Den nye version af Gunslinger Reloaded er blevet optimeret med endnu flottere grafik end forgængeren. Det giver dig et bedre overblik og en nemmere tilgang til spillet. Derudover giver de nye lydeffekter også følelsen af at du befinder dig på en saloon i det vilde vesten.

Stor progressiv jackpot

En anden fed feature som Gunslinger Reloaded også indeholder, er den progressive jackpot. Her får alle som spiller Gunslinger Reloaded lov til at aflevere en lille andel af sin indsats i en fælles pulje som du kan være den heldige vinder af. Du vinder den progressive jackpot hvis alle kort har en sherifstjerne!

Dansker har tidligere vundet Gunslinger Jackpotten

Mange danskere har tidligere haft stor succes med sit eventyr i det vilde vesten og hevet store gevinster hjem. Slip din indre cowboy løs og rid ud på eventyr i det vilde vesten i dag.

Få en god bonus til Gunslinger Reloaded

Lige nu kan du hos Tivolicasino.dk få 175 gratis chancer og op til 7500 kr. i velkomstbonus som du kan bruge i Gunslinger Reloaded. Få revolveren ladt og rid ud i det vilde vesten og hiv den helt store gevinst hjem i dag.

Gunslinger Reloaded er et nervepirrende spil fra Play’ N Go som tilbyder mange høje gevinster og et formidabelt grafisk design. Det forventes at det vil blive en af de mest spillede spillemaskiner på det digitale marked, så hold dig ikke tilbage men vær en af de første til at erobre det vilde vesten.

Gunslinger Reloaded
-
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

-

RTP