Gonzos Quest

Gonzo's Quest er en af NetEnts absolut største succeser til dato. Den eventyrlige spillemaskine er lige så populær i dag, som den var, da den blev udgivet tilbage i 2011. Læs mere om spillemaskinen her i vores anmeldelse.

Gonzos Quest

-
-
Bedømmelse
- Antal rækker
- Min. indsats
- Gevinstlinjer
- Hjul

-

Chance for at vinde

-

RTP

Generelt

Navn
Gonzos Quest

Gonzos Quest anmeldelse

Gonzo’s Quest er en online spilleautomat skabt af det kreative crew hos spiludvikleren Netent, som står bag flere store online spillesucceser på det seneste.

Med Gonzo’s Quest tager Netent os 500 år tilbage i tiden til de spanske opdagelsesrejsendes tur til Amerika. Vi er ombord på en af Christoffer Columbus skibe og vi har lige lagt til ud for Sydamerika. Jagten på de indfødte amerikaneres guld er indledt på tromlerne.
Automaten kan blandt andet spilles på Dansk777 Casino som tilmed giver dig en lukrativ indbetalings bonus som første gangs kunde.

Automaten udskiller sig lidt fra andre normale spilleautomater idet at der som sådan ikke er tale om deciderede tromler som man kender dem fra andre automater. Der er her istedet tale om store firkantede sten som gør sig ud for at være tromler og tromlesymboler.

De spinner heller ikke som på en normal automat, men falder istedet ned i skærmen og udskifter dermed de 15 gamle, som glider ned og ud af billedet. Der er ialt 5 stentromler med 3 rækker i hver. Symbolerne på stentromlerne tager selvfølgelig inspiration i det gamle Inka og Aztekerrige. Der er forskellige stensymboler med hellige dyr og guder samt graveringer.
Der er også et wild symbol som bærer et guldfarvet spørgsmålstegn og det såkaldte Freefall symbol, som forestiller en gammel gudelignende skikkelse i guld.

Indsatser

valentin-gratischancer.dk

Valentin siger: Det er ikke kun Gonzo som er på jagt efter en skat!

Der er for alvor lagt op til en ekstrem fin variation i indsatsmuligheder på maskinen. Du kan spille på alt fra 1 til i alt 20 gevinst linjer, hvilket i sig selv øger vinderkombinationerne betragteligt. Det øger selvfølgelig også din samlede indsats men øger dermed også dine gevinstmuligheder.

Skal du virkelig have smurt dit gambler gen, ja så kan du justere kraftigt på selve linjeindsatsen. Indsatsniveau og møntværdi justeres nederst i midten af skærmen. Det højeste satsniveau er 5 og med et maks antal spillelinjer på 20 og en maks møntværdi på 5,00 kan du altså nå op på svimlende 500 kroner i samlet indsats pr spin alene. Det er en indsats der får selv de mere hårdkogte spillere til at slå øjnene op. Du kan omvendt også spille et minimumbeløb på 2 kroner. Der er altså noget for enhver smag og temperament.

Gevinst og bonus

De lavest betalende symboler på maskinen er det grå stenfugle symbol, mens det bedst betalende er et lyseblåt gudelignende stenansigt, som kaster 2500 mønter af sig, hvis du rammer 5 på linje.
Der er også flere gode og underholdende bonus runder, blandt andet Freefall bonussen, der i realiteten kaster 10 gratis spins af sig og øger dine gevinst muligheder betragteligt, da multiplikator funktionen slår til i de pågældende gratis spins og fordobler, tredobler ja sågar femten-dobler dine gevinster i visse tilfælde.
Spillet arbejder også med en avalanche-funktion der slet og ret betyder at en gevinst kan starte en lavine af gevinster, der øges i multiplikator for hver gevinst i træk der opnåes.

Konklusion

Gonzo’s Quest er en super underholdende og anderledes slot, som for alvor kombinerer ekstrem fin grafik med gode gevinst muligheder og fine bonus features. En anden vigtig ting er muligheden for at variere kraftigt i indsatser og dermed også til dels i gevinster. Det kan lokke alle former for spillere til, da der for alvor er skabt grobund for at, alle fra nybegyndere til high rollers, kan være med.

Gonzos Quest
-
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

-

RTP