Full Moon Romance

- Nostalgisk og nyforelsket

Full Moon Romance fra Thunderkick, tager dig med tilbage til en simplere tid. Kom med på Rosie og Jacks date og oplev en spillemaskine, der emmer af ungdom og uskyld.

Full Moon Romance

67
67
Bedømmelse
3 Antal rækker
0.1 Min. indsats
15 Gevinstlinjer
5 Hjul

24%

Chance for at vinde

96.1%

RTP

Generelt

Navn
Full Moon Romance
Udgivet
2017-08-29

Oplysninger om fortjeneste

RTP
96.1%
Chance for at vinde
24
Maks. overskud (x Din indsats)
x1005
Volatilitet
Medium
Gevinstlinjer
15

Indsats

Maks. indsats
100
Min. indsats
0.1

Full Moon Romance anmeldelse

Kom tilbage til en simplere tid, hvor fuldmånen lyser den store plads op og romancen foregår i drive-in bio. En skøn klang af uskyld og spirende forelskelse, spiller op til lidt kinddans og bonus.

Forelskelse og fuldmåne

Der er lagt op til sød romantik og ungdommelig første forelskelse, i denne pragtperle fra Thunderkick. Tag med kæresterne Rosie og Jack, til en efterhånden svunden tid, som vi kender den fra filmklassikere, med strutskørt og diners, drive in movies og datenights i fuldmånens skær.

Følg Rosie og Jack på date

Så stemningen er sat, vi er på bagsædet af en åben sportsvogn, med udsigt til de andre gæster og den store udendørsskærm, omkranset af hjerter, oplyst af måneskin. Hvor gode er dine chancer så, for at score den helt store gevinst i Full Moon Romance?

Selvom held og tilfældigheder altid er afgørende, for om du kan vinde i en spillemaskine, så er det en god idé at se på spillets RTP, max gevinst, bonusfunktioner og gevinstlinjer, når du starter et nyt spil.
Jeg har gennemgået alt det tekniske og det der står med småt, så du kan gå direkte til det sjove!

Full Moon Romance (Screenshot)

Dette så jeg på i Full Moon Romance

Som udgangspunkt gennemgår jeg altid en spillemaskine, efter samme model hver gang. Sådan sikrer jeg du får de samme informationer og Full Moon Romance er ingen undtagelse:

Generelle detaljer om Full Moon Romance

Generelle detaljer
SpillemaskineVideospilAntal rækker
SpiludbyderThunderkickHjul5

Full Moon Romance er altså en spillemaskine med 5 hjul, 15 gevinstlinjer og en RTP på 96,1%, hvilket er ganske godt, uden at være prangende. Rækkerne med symboler kan variere, da nogle symboler fylder hele hjulet, men det er nemt at overskue og forstå.

Hvilke spil og bonusfunktioner har Full Moon Romance?

FunktionerAntalListe
Basisspil funktioner3Wilds, Scatters og klone funktion
Bonus buy funktioner
Bonusspil funktioner1Free Spins
Tabel over Full Moon Romance særlige funktioner

Sjov i basisspillet

I sit basisspil byder Full Moon Romance på smukt designede symboler, der spinner mens du forsøger at ramme flere af dem på stribe:

Wilds

Wild symbolet er smukt udformet og tydeligt at se. Det erstatter alle andre symboler end Scatter og hjælper dermed til at lave vindende gevinstlinjer.

Scatter

Er den lysende fuldmåne der kan vise sig på alle rækker. 3 eller flere udløser bonusspillet, som består af et antal free spins, alt efter hvor mange Scatters du landede.

Klone funktionen

Klone funktionen udløses når en hel-figurs Sweetheart symbol, lander på første hjul og skaber op til 4 kloner, der vil fordele sig tilfældigt på resten af hjulene.

Bonus buy

Der er ingen bonus funktion i Full Moon Romance.

Hold og vind

Der er ingen hold og vind funktion i Full Romance

Bonusspil funktioner

Bonusspillet udløses som sagt af 3 eller flere Scatters, antallet bestemmer hvor mange free spins du får i bonusspillet der kan gen-udløses hvis du får 3 eller flere Scatters undervejs. I bonusspillet forvandles de to Sweethearts til varulve-kloner der har samme symbol værdi.

Smukt bagtæppe til spillet (Screenshot)

Er der innovative funktioner i Full Moon Romance?

Specielle funktioner
Autoplay👍
Justerbar hastighed👎
Slå lyd fra👍
Justerbar indsats👍
Tabel over funktioner i Full Moon Romance

Funktionerne i Full Moon Romance er ganske basale, du kan indstille lyd, selv bestemme størrelsen på din indsats og aktivere autoplay. Det er ikke ligefrem nyskabende, men nok til at du kan indstille spillet til din smag.

Hvad er historien bag Full Moon Romances tema?

Jeg er helt vild med scenariet i Full Moon Romance, den stemningsfulde elektriske guitar der klimter på løse strenge, og hele designet med en drive-in biograf som spilskærm, tager dig tilbage til 1950’erne. På den måde udfolder spillet sig næsten i en tredje dimension, med biograflærredet som baggrund.

God grafik

Der er tydeligt lagt tanke bag grafikken i Full Moon Romance, rammen er drive-in biografen, med de mange biler og par der vender mod lærredet, hvor spillet kører som en film. Alt er smukt designet og fungerer fejlfrit, uanset hvilken enhed du spiller fra.

Skøn strengeleg

Der kører den lækreste lyd af guitarstrenge, som underlægningsmusik til Full Moon Romance. Det er lyden fra 50’ernes største hits og en dejlig afveksling fra klingeklokker og alarmer. Helt sikkert et spil hvor jeg beholder lyden tændt undervejs!

Hvem har skabt Full Moon Romance?

Det er Thunderkick der står bag det charmerende spil, der tager os med på bagsædet af Rosie og Jacks date. Temaet emmer både af romantik, med de hjerteformede kulisser, den lysende måne og blomsterbuketterne -men der er også et lille snert af uhygge i form af varulve symbolerne. Måske giver de anledning til at Jack kan rykke lidt tættere på Rosie, med en tryg arm over skulderen?

Andre spil fra Thunderkick

Thunderkick mestrer stemningsbilleder 100% og du vil måske også kunne lide:

  • Pink Elephants
  • Bjørk the Berzerker
  • Wild Heist at Peacock Manor

Konklusion – Full Moon Romance er klart et spin eller to værd!

Som spilleautomat er det ikke nyskabelse, eller vilde bonusfunktioner der trækker hos Full Moon Romance. Du får hvad du ser, med 5 hjul og 15 gevinstlinjer, der samler på ens symboler til en RTP på 96,1%, eller udløser bonusspillet, hvor du med free spins kan samle endnu flere gevinster.

Det er dog den utrolige stemning og helt særlige atmosfære af uskyld og ungdom, som det er lykkedes så godt at skabe for Thunderkick, der gør Full Moon Romance til en rigtig god spilleautomat der klart er et besøg værd!

Full Moon Romance
67
Bedømmelse

24%

Chance for at vinde

96.1%

RTP