From Russia With Love

From Russia With Love er en jackpot-spillemaskine fra Playtech, der giver dig chancen for at vinde to faste jackpots. Læs her, hvordan du gør.

From Russia With Love

-
-
Bedømmelse
- Antal rækker
- Min. indsats
- Gevinstlinjer
- Hjul

-

Chance for at vinde

-

RTP

Generelt

Navn
From Russia With Love

From Russia With Love anmeldelse

Glem alt om 007 filmen af samme navn. Dette slot spil handler om Rusland og russiske traditioner. Lige lidt hurtig baggrundsviden om Rusland. Rusland fik omkring år 800 sit eget alfabet : det Kyrilliske alfabet. I år 1000 valgte fyrst Vladimir at Ruslands fælles religion skulle være ortodoks kristendom.
Den russiske kalender har fulgt flere forskellige tidsregninger igennem årerne. Først i 1940 gik de officielt over til at nytår ligger d. første januar og en uge har 7 dage.

Grafik og lyd

Hele animationsdelen er super flot. Symbolerne kommer til live og bevæger sig ud af hjulene når de er med i en vinderkombination. De små indlagte spil er flot udførte, og lever helt og holdent op til hvad man må forvente af et moderne slot spil.
Musikken og lydene er afdæmpede og behagelige. De er ikke, som i flere andre spilleautomater irritationsmomenter, men passer godt til det russiske tema.
Alt i alt vil jeg give From Russia With Love en fin karakter for grafik og lyd.

Spillets opbygning

Spilleautomaten er udviklet af Playtech og har 5 hjul, 3 rækker og 25 linjer
Symbolerne er typiske russiske traditionelle genstande. Der er de russiske dukker kaldet Mastryoshka, der har flere mindre dukker inden i. Der er strengeinstrumentet Samovar, der er den russiske udgave af en lut. Der er russiske sko. Et løg, der er symbolet for den type udsmykninger der ofte ses på traditionelle russiske bygninger. Der er selvfølgelig en flaske vodka, og så lige en russisk rund kage. Der ud over er der de altid brugte spillekort 10, J, D, K, A.

Wild symbolet er løget. Wild symbolet kan erstatte alle andre symboler i forsøget på at få vinderkombinationer. Det kan dog ikke erstatte Scatter eller bonussymbolerne.
Scatter symbolet er flasken med vodka. Hvis du får 3 eller flere vodkaflasker, får du ganget din indsats op.
Bonus symbolet er de 3 trædukker, som starter et lille ekstra bonusspil. Her kan du vinde gratis spin. Mere om det i et senere afsnit.

Jackpot

From Russia With Love Slot har to forskellige jackpots. Der er en “fixed” jackpot på  10.000 mønter og en lille jackpot på 500 mønter.
Spilleautomaten tilbyder ikke en progressiv jackpot.

Bonusspil og gratis spin

Hvis du får to bonus symboler på samme tid på hjul 1 og 5, startes bonusspillet.
Du præsenteres for tre mastryoshka dukker. Du skal vælge dukker ud, som viser antal gratis spins der optjenes. Du skal vælge indtil du har nok point, og ledes derefter videre til næste level.

Der er i alt 5 levels du kan komme igennem. Hvis du er heldig at komme hele vejen og bestå på level 5, har du fået 74 gratis spin plus dine gevinster i løbet af gratis spin – runden bliver ganget med 2. Hvis du er uheldig og vælge en dukke, der ikke viser et tal, men bare forsvinder ud i det blå, er bonusspillet færdigt, og du ledes tilbage til hovedspillet, hvor du starte med at bruge dine gratis spin.

Du kan også gamble hvis du har lyst. I gamblingspillet skal du gætte på om dit kort er højere eller lavere end dealeren’s.
Du indstiller selv hvor meget du vil gamble for.

Indsatser

Du kan selv vælge hvor meget dine mønter skal koste. De kan koste fra 0,01 – 5,00.

Konklusion

From Russia with Love er et flot spil, der er veludført. Det er ærgerligt at der ikke er progressiv jackpot, men det er også næsten det eneste jeg kan sætte fingeren på.
Så tag flyet et smut til Rusland, og find Zarens gemte skatkammer.

From Russia With Love
-
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

-

RTP