Euroball

Kan du lide skrabespil og fodbold? Så kan det være, at du skal prøve Euroball fra NeoGames, der er et online skrabespil med inspiration fra fodboldens verden.

Euroball

-
-
Bedømmelse
- Antal rækker
- Min. indsats
- Gevinstlinjer
- Hjul

-

Chance for at vinde

-

RTP

Generelt

Navn
Euroball

Euroball anmeldelse

Euroball er et skrabespil på nettet skabt af spil-udvikleren Neogames, som er pionerer indenfor især produktionen af skrabespil på nettet. Vi har at gøre med et skrabelod som man kender dem lidt fra dem man har været vant til at købe i kiosker og hos købmænd. Der er dog tunet godt op på flere fronter men som udgangspunkt er grund idéen den samme. Du skraber bare med musen i stedet for en mønt – og så sviner det ikke så meget.

Setuppet

Med Euroball fører Neogames os ind i fodboldens verden, og man forsøger altså her at kombinere fodbold med skrabespil på nettet. Vi er tydeligvis havnet i en EM slutrunde. Loddet består af i alt tre skrabelinjer med tre fodbolde i hver. Hver fodbold gemmer på en af de deltagende fodboldlandes flag og og din opgave er så at skrabe dig frem til tre ens flag for at vinde.

Indsatser i Euroball

Du kan vælge at spille på en skrabelinje eller alle tre på en gang. Det justerer du selv via en lille pil nederst på loddet. Samme sted justerer du også din indsats, for du er ikke tvangsindlagt til at spille det samme beløb hver gang. Med ‘plus’ og ‘minus’ taster nederst trykker du dig selv frem til den ønskede indsats pr linje, alt efter hvordan økonomien og gambler-genet nu har det på dagen.

Der kan spilles på alt fra 1 til i alt 10 mønter pr skrabelinje, så der gives en ret god variation i indsats-muligheder.

carsten-gratischancer.dk

Carsten siger: Skrabelodder – jeg elsker dem.

Gevinster

Du har langt hen af vejen selv indflydelse på hvor store dine gevinster skal være, for det handler som altid om at satse. Jo mere du satser pr linje jo højere betaler loddet dig tilbage på de pågældende gevinster. Der er ikke nogen ‘betalingstabel’ men selve gevinstens sum afsløres i en lille firkantet rubrik til højre for hver skrabelinje. Det giver lige lidt ekstra spænding udover selve skrabemomentet når flagene skal afsløres, for det er jo næsten ligeså spændende at være med når selve gevinstens størrelse bliver præsenteret.

Konklusion

Euroball er et simpelt og enkelt mobil skrabespil på nettet, der trods sin enkelhed formår at skabe en ganske fin spænding. Selvom man kun arbejder med tre skrabelinjer, så er spændingsmomentet intakt, og med de gode muligheder for at justere i indsatserne, har man garanteret at alle behov kan indfries. Nybegyndere kan på lige fod med mere erfarne gamblere få noget ud af Euroball. Der er grobund for gode gevinster, og skulle man være bidt af fodbold, så øger det jo blot motivationen og stemningen yderligere på loddet.

Euroball
-
Bedømmelse

-

Chance for at vinde

-

RTP