Aktiespillet anmeldelse

Spilanmeldelse af et nyt og anderledes aktiespil Interesserer du dig for aktier og aktiemarkedets daglige udvikling, og er du samtidig lidt af en gambler, der gerne vil have lidt mere...

Spil her

Spilanmeldelse af et nyt og anderledes aktiespil

Interesserer du dig for aktier og aktiemarkedets daglige udvikling, og er du samtidig lidt af en gambler, der gerne vil have lidt mere spænding ud af hverdagen, end de traditionelle online casino spil kan byde på, så kan du glæde dig over, at BetOnFinance netop har lanceret aktiespillet , hvor du faktisk har en helt enestående mulighed for at spille på de forskellige aktier og deres placering ved Børsens lukketid. Aktiespillet bliver sammenlignet med et hestevæddeløb, og det skyldes blandt andet, at det er et utroligt spændende og ikke mindst nervepirrende spil, hvor alt simpelthen kan ske, og det er ikke til at vide sig sikker på, om man har vundet eller ej, før dagen er omme, og det vil typisk være spænding nok i sig selv for langt de fleste online spillere.

betonfinance-gratischancer.dk_-1

Om aktiespillet

Aktiespillet henvender sig faktisk til alle aktieinteresserede gamblere derude, for det skal hverken være de tekniske færdigheder eller den økonomiske situation, der skal være herre over, om du kan deltage eller ej. Først og fremmest er der i bund og grund tale om et ganske simpelt spil, der er rimelig nemt at komme i gang med, når først man har sat sig ind i spillets regler, og derudover koster det faktisk helt ned til 10 kr. at være med i spillet, hvilket må siges at være ganske overkommeligt for langt de fleste spillere, og det betyder altså, at det eneste der kan vise sig at være en rigtig god ide at bringe med sig til dette aktiespil er en smule viden om aktier.

Du skal som udgangspunkt igennem fire forskellige trin for at komme i gang med spillet. Først skal du vælge det aktiemarked, du ønsker at spille på, og derefter skal du selvfølgelig også beslutte dig for, hvad det helt konkret er for nogle aktier, du gerne vil spille på. Når disse to trin er gennemført, har du så mulighed for at følge spillets udvikling live, hvis du vel og mærke har nerver til det, men ellers vil spillet blive afgjort, så snart aktiemarkedet lukker ved fyraften. Du har desuden mulighed for at spille på flere forskellige ting, herunder blandt andet hvilke aktier der hhv. bliver dagens vinder og taber, eller du kan spille på, hvilke aktier der hhv. ligger i top3 eller bund3 ved dagens afslutning.

Når du har trukket disse aktive valg om, hvad du vil spille på, så spiller du mod spillets øvrige spillere om at blive den heldige vinder af den samlede gevinstpulje, og det er, ligesom med aktiemarkedet, aldrig til at gisne om, hvem der ender med at blive den heldige vinder, for spillets odds kan faktisk hele tiden ændre sig i løbet af dagen, hvilket er med til at skabe endnu mere spænding omkring spillet.

Som bekendt kan aktiemarkedet hele tiden ændre sig, og det kan spillet derfor også, hvorfor det er helt genialt, at det både er muligt at spille via sin smartphone, tablet eller computer således, at man som spiller hele tiden har mulighed for at følge med i spillets udvikling.

Attraktiv velkomstbonus

Når du som ny spiller vælger at åbne en spillerkonto på betonfinance.dk for første gang, så vil du blive tilbudt en yderst attraktiv velkomstbonus på hele 100 % op til 1.000 kroner, og det betyder altså samtidig også, at du har mulighed for rent faktisk at få fordoblet dit første indskud og dermed have flere penge at spille for.

Konklusion

I dette nye aktiespil har du en yderst interessant mulighed for at kombinere aktiemarkedet med dit indre spillergen, for er du lidt af en gambler med is i maven, og ved du samtidig en smule om aktier og aktiemarkedets opbygning, så vil du helt sikkert også synes rigtigt godt om dette nye og spændende aktiespil, og det gælder uanset, om du i forvejen har erfaring med denne type spil på nettet eller ej.

Spil her