Unibet Poker

200 kr. = €550 kr i poker bonus*

Reklameindhold
**Du skal være 18+ for at spille his Unibet. Velkomstbonus skal omsættes 3 gange før den kan trækkes ud.

Unibet Poker anmeldelse

Unibet Poker er pokerdelen inde hos Unibet, som jo nok er mest kendte for at være en af de danske betting sider, men som også er en af Danmarks bedste casinoer. Her i denne anmeldelse vil vi dog udelukkende fokusere på de forskellige online poker spil som udbydes hos Unibet Poker, og ikke mindst vil vi kigge nærmere på deres danske poker bonus.

 

Unibet Poker tilbyder nye spillere en poker bonus uden indskud

Hos Unibet Poker kan man få en dansk poker bonus, som er helt uden indskud. Det er altså en måde hvorpå man kan spille gratis poker inde i deres forskellige online poker spil. Det er en bonus som har en værdi af 100 kroner (eller 14 EUR) og man får bonussen i form af billetter til et cashgame. Det er en billet der kan bruges på udvalgte pokerspil på nettet inde hos Unibet Poker. Det er altså en måde at komme i gang med at spille uden selv at skulle bruge nogle penge, og det er selvfølgelig vældig attraktivt af denne årsag.unibet poker gratis chancer pokerbonus

 

200 EUR i pokerbonus som man spiller om helt automatisk som ny spiller

Når man har oprettet sig som ny spiller og aktiveret sin konto, så har man helt automatisk kvalificeret sig til en dansk poker bonus på op til 200 EUR, hvilket svarer til 1500 kroner. Det er en såkaldt gennemspilningsbonus og man vil få bonussen udbetalt efterhånden som man spiller deres forskellige pokerspil online med rigtige penge. Rakes fra alle typer af online poker spil tæller med i bonussen, og man kan altså spille alle pokerspillene, så længe det er med rigtige penge og få fat i bonussen. Man har 60 dage til at gennemspille så tilstrækkeligt mange gange, at man får den fulde bonus på 200 EUR udbetalt, og hvis man ikke når det, så forsvinder den resterende del af bonussen, som man ikke nåede at få. Så der er masser af grunde til at spille i de første 60 dage når man er ny spiller hos Unibet Poker.

Ekstra poker bonus med turneringsbilletter

Er man glad for at spille danske pokerturneringer, så er der også chancer for det inde hos Unibet Poker, hvor man kan få en 2 EUR Unibet Open billet som ny spiller. Det er selvfølgelig ikke en formue, men det er nu meget lækkert med en lille ekstra bonus i form af en billet til en af deres danske live poker turneringer. Det er dog en turnering som man skal deltage i inden for de første syv dage efter man tilmelder sig på Unibet Poker, for ellers så forsvinder billetten. De syv dage starter fra det øjeblik du første gang logger ind på Unibets danske poker program.

Unibet Pokers udfordringer og loyalitetsprogram

Unibet Poker har et loyalitetsprogram som går ud på, at man kan indtjene loyalitetspoint ved at udføre forskellige udfordringer. Det kan variere meget hvilke typer udfordringer der er tale om, men det kan for eksempel være hvis man får en bestemt hånd, eller hvis man spiller en bestemt type dansk poker eller noget helt tredje. Jo flere udfordringer man udfører jo flere loyalitetspoint får man, og jo flere fordele får man ud af det. Det kan være fordele som for eksempel en ekstra poker bonus med cashbacks eller det kan være freeroll billetter eller turneringsbilletter. Det svinger og man er nødt til at gå ind for at kigge efter for at se hvad der er at få fingrene i på det tidspunkt hvor man spiller. Det er en ret god ekstra bonus mener vi her på GratisChancer.dk og den er med til at gøre det lidt mere interessant at spille.

 

Unibet Poker fungerer på Mac computere

I forhold til hvor mange mennesker der i dag bruger Mac computere er det skræmmende så få af de danske poker sites der har en pokerklient som er optimeret til Mac computere. Det er Unibet Poker dog heldigvis og det er klart, at det med til at trække indtrykket af Unibet Poker i den rigtige retning. For det betyder jo, at alle her kan være med til at spille og at der ikke er nogle der bliver udelukket bare fordi de ikke har den rigtige type computer at spille på. Godt arbejde Unibet Poker!
Endnu en fordel er, at man selv kan bestemme om man vil spille på deres software eller om man bare vil spille direkte pokerspil på nettet i sin browser. Det er rart, at man har noget at vælge imellem. Man kan også vælge at downloade deres poker app til enten Android eller iPad, og så kan man altså spille løs mens man er på farten også. Det er rigtigt godt at Unibet Poker er på plads på så mange forskellige online platforme som de er.

Danske pokerturneringer ofte

Hos Unibet Poker er der masser af danske pokerturneringer at vælge imellem. Der er skemalagte turneringer som går i gang stort set hele tiden, så man behøver ikke at sidde og vente særligt længe før man kan komme i gang med at spille løs i deres pengespil på nettet. Buy-ins og rakes i de forskellige turneringer svinger utroligt meget. Der er både turneringer der er ganske gratis, og så er der pokerturneringer med høje buy-ins som nok henvender sig mere til storspillerne. I de dyre turneringer er præmiesummerne nemlig også meget meget høje til sammenligning med de gratis poker turneringer og de næsten gratis turneringer.

Konklusionen på Unibet Poker

Unibet Poker er helt klart en af de bedste danske poker sites vi endnu har anmeldt. Der er forskellige gode danske poker bonusser, og så er der et rigtigt godt udvalg af danske pokerturneringer man kan deltage i. Der er også det udvalg af pokerspil på nettet som man kan forvente. Der ud over har de den fordel, at deres online poker spil er optimeret til at kunne spilles på både Mac computere, PC’er og ikke mindst på Tablets og smartphones. Af alle disse årsager kan vi varmt anbefale danske spillere at gå ind og spille online poker hos Unibet Poker.

Besøg Unibet Poker nu!