Nordicbet Sport

op til 500 kr. i free bets*

Reklameindhold
*Velkomsttilbuddet er kun gyldigt for nye spillere. Hvis dit risikofrie spil taber, vil du få dine penge tilbage straks uden omsætningskrav. Hvis dit risikofrie spil vinder, vil du få hele beløbet udbetalt inklusiv indsatsen. Der er et omsætningskrav på tre (3) gange nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu | Regler Og Vilkår Gælder

Nordicbet Sport anmeldelse

18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nuRegler og vilkår gælder.

Nordicbet Sport er en af de største danske udbydere af online betting spil og dansk mobil betting som helhed. Vi vil derfor her bringe en anmeldelse af den danske odds side, som dig der godt kan lide at spille på sportsvæddemål kan finde ud af om Nordicbet Sport siden er noget for dig. En af de ting som kan skille odds siderne fra hinanden er deres betting bonusser. Derfor vil vi til at begynde med kigge nærmere på Nordicbets danske odds bonus.

nordicbet sport

valentin-gratischancer.dk
Valentin siger:
Nordicbet lader dig spille fra mobilen. Så spil mens du er på stadion eller hos dine kammerater!

Mange tidsbegrænsede kampagner i på udvalgte kampe

Nordicbet Sport byder på forskellige løbende kampagner og bonusser i forbindelse med konkrete sportsbegivenheder. Nogle gange gives der free bets, andre gange er der måske et forhøjet odds på et spil, som man kan udnytte. Det kan også variere om det er til nye spillere eller om det også er til eksisterende spillere. Dog må det siges, at det tæller til Nordicbet Sports fordel, at der er disse løbende bookmaker bonusser, som man kan nyde godt af eller lade være.

Et eksempel på en af disse kampagner er en nuværende kampagne, hvor man kan få et tilmelde sig en kampagne hvor man får et freebet på en valgfri fodboldkamp. For at få dette freebet skal man placere et væddemål på en valgfri fodboldkamp på mindst 250 kroner. Herefter modtager man så et freebet som også er på 250 kroner.

Det er en fin måde at gøre det på, for selv hvis man taber på det første væddemål, får man en chance mere med freebettet. Freebettet skal spilles på mindst odds 1.50 og det skal gennemspilles 3 gange før man kan foretage en udbetaling af pengene. Det har man 60 dage til at gøre.

Mobil betting med Nordicbet Sport

Nordicbet Sport har som tidligere nævnt en mobil betting app, som de gør et stort nummer ud af, og selvom der blandt de danske spillere er delte meninger om, hvorvidt det er bedst at spille via computeren eller fra sin mobiltelefon, så er det jo dejligt at have valget mellem begge ting.

Det skal siges, at de to platforme kan præcis det samme, og derfor er det selvfølgelig dejligt at man nemt kan placere sportsvæddemål fra sin mobiltelefon når man er på farten. Så når man sidder ved busstoppestedet i Rødovre og den igen er forsinket, så er der altså ingen grund til at kede sig.

Nej, brug i stedet tiden på noget fornuftigt og spil nogle pengespil på nettet hos Nordicbet. Man kan jo fx spille sine penge på at Brøndby vinder Superligaen eller på at håndboldpigerne vinder VM. Det er der sikkert rigtigt høje, og derfor gode, odds på. Mobil betting app’en fungerer efter hensigten og derfor er den godkendt.

Spil på alt mellem himmel og jord… næsten!

Man kan på Nordicbet Sport finde odds på stort set alt mellem himmel og jord, selvom du dog stadigvæk kan risikere, at der er nogle at de mest obskure odds som ikke er at finde derinde. Men medmindre du vil spille på Kamelvæddeløb i Mellemøsten eller noget andet meget eksotisk burde der være chancer for at finde odds på det meste. Der er alle de store begivenheder og også de fleste andre mindre sportsgrene, så der er nærmest ingen grænser for hvad man kan finde odds på hos Nordicbet Sport. Det kan vi godt lide, og derfor skal Nordicbet Sport da også have ros for deres udvalg af odds.

Live betting med live streams

carsten-gratischancer.dk
Carsten siger:
Nordicbet …. Hvad er odds på at Viborg bliver mestre i fodbold?

Nordicbet Sport har et godt udvalg af live odds, så hvis man gerne vil spille noget live betting, så er der rigtigt gode muligheder for det. Så der er en hel del godt at komme efter, hvis man gerne vil live bette. Man kan ydermere også finde en del live streams af forskellige sportsbegivenheder, som man kan spille på. Der er tale om kampe som der ikke vises på TV herhjemme, men dem kan man altså følge med i på Nordicbet Sport og se kampene over internettet.

Tips og spilforslag

I forbindelse med store sportsbegivenheder kan man nogle gange finde spilforslag fra Nordicbet Sports spileksperter. Så kan man vælge at følge deres råd eller ej, og det fungerer fint nok som en kilde til inspiration. Det er ikke altid man er enig med deres vurderinger, men ved at læse tipsene så kan man komme ajour med skadessituationer og formkurver og hvad der ellers måtte spille ind på kampen man vil sætte penge på.

Konklusion af Nordicbet Sport

Nordicbet Sport er en af de klart bedre danske odds sider vi har prøvet indtil nu. Udvalget af odds og live odds kan der ikke siges noget til, det er som det skal være, og så trækker det op at de udbyder live streams af mange af kampene. Alt i alt en god dansk bookmaker, som der bestemt kan anbefales til dig, der skal finde en ny dansk betting side.

Besøg Nordicbet Sport nu!