Nordicbet Poker

Få op til 1000 EUR i poker bonus*

Reklameindhold
*1. Bonussen skal aktiveres inden for 30 dage, efter pokerkontoen er åbnet. 2. Du skal rake €5 for hver €1, der udbetales i bonus. 3. Du har 60 dage til at opfylde bonussens omsætningskrav, efter bonussen er aktiveret. 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu | Regler Og Vilkår Gælder. Se alle bonusvilkår her.

Nordicbet Poker anmeldelse

18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nuRegler og vilkår gælder.

Nordicbet er mere end blot et online casino og en bettingside – NordicBet er også en pokerside!

Vi har taget et hurtigt kig på Poker-lobbyen hos (måske) nordens bedste spilleside. Læs her og find ud af, hvad du kan forvente af NordicBet som pokerspiller!

Masser af turneringer hos Nordicbet Poker

Der er danske pokerturneringer det meste af tiden inde på Nordicbet Poker. Og hvis der ikke er en turnering i gang, kan man være sikker på, at der vil gå en i gang efter kort ventetid. Der er desuden nogle faste skemalagte turneringer for storspillere hver uge.

En af dem er for eksempel 250.000 EUR Sunday Showdown som er en turnering der går i gang hver søndag aften kl. 20.30. Der er masser af penge på spil og man kan være med til at spille om den helt store danske pokerbonus. Der er lignende turneringer på andre aftener og i nogle af turneringerne er buy-ins endda ret lave.

Der er en daglig turnering ved navn 10.000 EUR Mosh Pit der starter kl 20, og hvor buy-in kun koster 22 kroner. Der er også en helt masse forskellige sit & go turneringer. Dette er hurtige cashgames som man kan joine og forlade når man har lyst til at spille. Her skal man heller ikke vente på at turneringerne går i gang.

Turneringer for begyndere hos Nordicbet Poker

De første 6 uger efter, at man har registreret sig som spiller hos Nordicbet Poker, kan man spille med i begynderturneringer hver onsdag. Det gør man ved at tilmelde sig begynderturneringen, hvilket man kan gøre fra 2 timer før start. Man kan inde i deres danske pokerprogram finde disse turneringer inde under ’Turneringer’.

Det koster ikke meget at deltage i turneringerne. Faktisk helt ned til mellem 0-1 EUR. Så der er ingen grund til at smadre sparegrisen hvis man gerne vil spille i begynderturneringerne.

Fungerer til både Mac og PC

Du kan downloade Nordicbets poker software til både din pc og din mac. Det fungerer glimrende på begge dele, om end det kunne være lidt flottere i designet. Det tager ikke lang tid at downloade softwaret, og du behøver heller ikke være nervøs for, at det fylder for meget på maskinen. For det meste vil Nordicbet sagtens kunne se hvilken type enhed du kommer fra, og vil automatisk tilbyde dig at downloade den rigtige version af softwaret, så ingen ko på isen der. Det er bare at komme igang!

Kundeservicen er i top

Noget som er i top er kundeservicen. Nordicbet Poker har både en live chat en dansk mailsupport. Dem kan man skrive til på [email protected]. Der er også en dansk kundeservice telefon. Den kan man ringe til hver dag mellem klokken 08:00 til kl 23:45 på telefonnummer 80 25 07 62. Så kan man få svar på de forespørgsler man har eller de problemer man måtte være stødt på. Det er altså rigtigt fint må det konkluderes.

Konklusionen

Nordicbet Poker har ret meget at byde på. Der er en rigtig fin bonus og nogle gode udfordringer som man kan udnytte. Deres turneringer og udvalg af forskellige online poker spil er godt. Samtidig fungerer det godt med deres 10 udfordringer til nye spillere. Et væsentligt kritikpunkt er dog, at man ikke kan spille med deres poker software på mac computere. Men hvis man har en PC og gerne vil spille på danske poker sider, så er Nordicbet Poker bestemt et godt bud på en god dansk poker side. Derfor kan vi i dette tilfælde godt anbefale siden.

Besøg Nordicbet Poker nu!