Danske Spil Lotto

4 forskellige lotto abonnementspakker

Reklameindhold

Danske Spil Lotto anmeldelse

Er du træt af online casinoer, men vil du stadig gerne vinde nogle ekstra lommepenge? Går du og drømmer om at vinde den helt store million? Så skal du klart begynde at spille lotto. Lotto er det ældste talspil, og blev lanceret i 1989. Det er alle danskerne favoritspil, og der er flere tusinde af danskere, der spiller lotto hver evig eneste uge. Derudover er Lotto også det bedste pengespil på nettet. Hver uge bliver de 7. vindertal trukket, og du kan her sidde i spænding og håbe på, at det lige netop er dine tal, der bliver læst op. Lotto er for alle, der har drømme – og gerne vil vinde nogle ekstra penge til at udføre dem. Gevinsterne er tårnhøje, og du kan vinde penge til at klare dig resten af dit liv. Hvorfor ikke tage chancen, og se om din drøm kan blive til virkelighed? Det koster ikke ret meget, og Danske Spil Lotto har gjort det nemt for alle deres medlemmer at spille online – og være med i udtrækningen hver eneste uge.

danske spil lotto gratischancer

De forskellige lottospil – hele 4 vinderchancer

Hvis du er vild med lotto, kan du spille på alle 4 forskellige spil. Eller du kan vælge dit favoritspil ud, og holde dig til det. Du kan enten spille Lynlotto, Udfyld selv, Systemlotto eller Lykkelotto.
Lynlotto er Danske Spil Lottos mest populære og udbredte spil i Danmark. Her vælger deres system automatisk 10 rækker og 7 tal. Herefter er du automatisk med i udtrækningen om milliongevinsten.

carsten-gratischancer.dk
Carsten siger:
Det største Lotto abonnement er det perfekte supplement til når man spiller spillemaskiner – Jeg kan ikke forestille mig ikke at vinde.

Udfyld selv lotto er det helt rigtige spil for dig, hvis du selv vil have muligheden for at vælge tal. Du skal have tålmodighed, da du selv styrer, hvilke tal der skal stå på kuponen – og være med i kampen om millionerne.
Systemlotto er for dig, der kan lide en teknisk tilgang til lottospil. Der findes her en masse forskellige systemer og variationer, som konstant har skiftende præmiegarantier. Altså er det et lidt mere kompliceret spil, og kræver noget mere tid end de andre.
Lykkelotto er for dig, der altid har haft et lykke- eller yndlingstal. Hvis du har nogle lykketal, kan du sikre dig, at de er med på alle dine rækker, som du køber. Du kan vælge helt op til 6 lykketal. Herefter vil systemet finde de resterende tal helt automatisk.

danske spil gratischancer

Sådan spiller du, og sådan vinder du

Som skrevet oppeover, kan du spille Lotto på mange forskellige måder. Du kan også tilmelde dig deres abonnementsordning: Lotto PLUS abonnement, hvor du spiller med hver uge. Her betaler du over betalingsservice hver måned helt automatisk. Du kan også vælge at spille med en Joker hver uge for ekstra 10 kroner pr. spil. Dette vil give dig en endnu større chance for at vinde den helt store gevinst. Hvis du skal vinde 1.præmien i lotto, kræver det, at du har 7 rigtige vindertal. Dog kan du også vinde en præmie, hvis du har helt ned til 4 rigtige vindertal. Du kan derfor vinde en gevinst, selvom du ikke har fået alle de rigtige tal. Hver mandag bliver det offentliggjort, hvem der har vundet de helt store gevinster. Det er derfor denne dag, du skal være klar, hvis du har valgt at spille Lotto. Derudover har du chancen for at være med i millionpuljen hver lørdag – lige meget hvilken gevinstrække, du er med i. Du kan derfor være heldig, selvom du ikke har haft de 7 rigtige vindertal. Denne lodtrækning sker lørdag aften hver uge.

valentin-gratischancer.dk
Valentin siger:
Jeg spiller faktisk ikke Lotto. Jeg foretrækker, når man ikke behøver at vente på at finde ud af om man har vundet

Tilmeld dig PLUS abonnementet – og glem aldrig lottokuponen igen

Hvis du har det med at glemme at købe en lottokupon, så skal du helt klart tilmelde dig PLUS abonnementet. Du kan her spille lotto, og få dine kuponer fornyet hver eneste uge uden at gøre noget som helst. Ved PLUS abonnementet er der ingen ekstra gebyrer eller omkostninger, og abonnementet er helt gratis. Du betaler derfor kun for selve kuponen – og det fungerer præcist som hos din lokale forhandler. Du glemmer bare aldrig at købe en lottokupon igen! Alle gevinster vil helt automatisk blive indsat på din konto. Hvis du hellere vil købe kuponer hos din lokale forhandler, kan du altid afmelde dig abonnementet igen uden problemer.

Spil på Danske Spil Lotto på mobil eller tablet

Hvis du vil spille Lotto på farten, skal du blot klikke dig ind på deres hjemmeside. Så bliver du automatisk sendt videre til mobilsiden. Du kan også vælge at downloade Danske Spils applikation, hvor de har samlet det hele et sted. Du kan hente applikationen i AppStore, hvor du blot søger efter Danske Spil. Herefter vil den komme frem. Du kan derfor altid have dine lottospil med på farten – lige meget hvor du er henne. Og hvis du ikke har tid til at sidde og tjekke vindertallene med det samme, kan du også hurtigt finde dem i deres applikation. Dog kan du ikke downloade applikationen med Android endnu.

Kundeservice hos Danske Spil Lotto

Har du brug for hjælp? Så skal du kontakte Danske Spils Kundecenter. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål, hvis du ikke finder det under deres ”Spørgsmål og Svar”-kategori. Du kan kontakte Danske Spil alle dage fra klokken 09.00 til klokken 24.00. Du kan ringe til dem på telefonnummer +45 36 37 19 99, eller skrive en e-mail til: [email protected]. Her er den forventede svartid ca. 2 timer. Du kan også kontakte dem via Facebook fra klokken 09.00 til klokken 22.00 hver dag.

Samlet vurdering af Danske Spil Lotto

Danske Spil Lotto er alle spillernes drømmested. Det er her din milliondrøm kan gå i opfyldelse – og det er her folk rent faktisk løber med de helt store gevinster. Så hvis du nyder at spille lotto – enten ved køb fra din lokale forhandler eller ved PLUS abonnementet – kan Danske Spil Lotto klart anbefales. Der er ingen spænding som mandag aften, når du sidder spændt og venter på vindertallene. Måske er det dig, der går hen og vinder den helt store million! Med de 4 forskellige lottospil og den ekstra gevinstmulighed med Jokeren, er der hver uge en chance for, at du lige præcis bliver ugens vinder. Hvis du ikke spiller, så ved du aldrig om det kunne have været dig. Det er derfor værd at prøve – og du finder ikke et bedre sted end Danske Spil Lotto. Hvis du elsker at høre om andres vinderhistorier, så kan du læse et stort udvalg af folk, der rent faktisk har fået de 7 vindertal. Så få tændt en gnist ved disse historier, og kom i gang med at spil på Danske Spil Lotto.

Besøg Danske Spil Lotto nu!