Bwin Sport

Ugentlige bonusser

Reklameindhold

Bwin sport anmeldelse

Bwin sport side er en af de nye danske betting sider som er reguleret af de danske spillemyndigheder. Hos Bwin sport kan du oddse på alle topkampene og de mindre kampe. Der er ingen grænser. Denne sport side er et mekka for sports elskere. Her finder du både sportsspil og livespil, du kan streame dem direkte på mobilen eller på siden. Bwin sport giver dig overblikket over de kampe der bliver spillet lige nu og her, samt deres mest populære spil. Vælg i mellem Champions League, Europa League, superligaen eller Premier League. Du kan vælge at følge med i Fodbold, Tennis, Basketball, Håndboldt og mange flere sportsgrene. Herefter kan du vælge land og klub. Bwin sport viser dig selvfølgelig også de største højdepunkter, lige nu og her. Både i Danmark og internationalt.

valentin-gratischancer.dk
Valentin siger:
Odds og fodbold er lige noget for mig. Jeg hører ofte at jeg ligner Cristiano Ronaldo

Den nye online betting side har også en rigtig fin spil service. Læs om livescore, statistikker og resultater og bliv opdateret på, hvilket odds der er de bedste. Som alle andre sport entusiaster, har du selvfølgelig også et favoritspil. Vælg det lille stjernesymbol i spilleområdet, og tilføj din favorit til din liste, så du altid kan følge med.

bwin bookmaker bonus gratischancer

Udvalg af spil

Listen er lang over alle de sportsspil der findes i verden. Hos denne sportside, finder du omtrent ligeså mange. Vær med til online betting på en af de største danske betting sider, når der spilles om kap. Du kan vælge at oddse på boksning, formel 1, golf, vollyball og selvfølgelig de helt store sportsgrene som: Fodbold, tennis, basketball og håndboldt. Er du mere en sæsonpræget sports seer, så kan du selvfølgelig også følge med i de store cykelløb. Der er ikke nogen der skal snydes for noget. Er du all-in på fodbold? Så kan du oddse på de helt store kampe. Du kan vælge i mellem Champions League, Europa League, superligaen og Premier Leauge. Du kan vælge i mellem 50 forskellige regioner. Det er bare om at komme i gang, med at finde det bedste Online bet. Er du mere til Tennis? Så kan du vælge i mellem Grand slam turneringen, IFT mænd og IFT kvinder.

carsten-gratischancer.dk
Carsten siger:
Jeg elsker at spille på sport. Jeg håber en dag jeg gætter rigtigt, og prøver at vinde

Hvis du følger med i Basketball, så vælg mellem den store NBA liga og hele 20 forskellige regioner. Bwin sport guider dig selvfølgelig til de bedste odds. Vil du egentlig helts spille på håndbold, så bliver du igen guidet til de forskellige odds. Vælg mellem kampe fra hele Verden eller Europa

Vil du gerne have styr på alle disse fede sportsgrene, men kan du ikke helt huske de forskellige regler, så rul ned i bunden af siden og blev opdateret.

Kampagner & bonusser

Hos Bwin sport er der selvfølgelig fordele for medlemmerne. Tryk ind under fanen kampagner og bliv opdateret på dine fordele.
Fordi der igen er europæisk fodbold, kan du lige nu få en fed multi forsikring på de daglige kampe i Champions League og Europa League. Det betyder altså, at du kan få halvdelen (50%) af din indsats tilbage. Det fungere altså som et FreeBet, hvis du er uheldig at tabe på dit væddemål. Du kan få et freebet til helt op til 500 kr.

Mandag er altid en træls dag. Men ikke hos Bwin sport. Hvis du er så modig, at satse på 4.00 eller højere, hver mandag, så bliver du belønnet af Bwin. Sætter du et odds på et enkeltspil på fodbold, på 4.00 eller højere. Du skal min have en indsats på 50 DKK. Hvis du vinder, så matcher Bwin din indsats med et freebet på op til 250 DKK
– Det gælder kun fodbold, inden kampen og live.

Hvis du better på flere end eller 5 spil, så kan du sætte et fodbold hold med Acca. Hvis et af dine odds ikke går som planlagt, så får du dine penge tilbage til et FreeBet ( op til 250 kr.)

Er du glad for tennis, så er der også en bookmaker bonus at hente her. Du kan nemlig få 50 DKK FreeBet hver dag. Det eneste du skal gøre er, at sætte 5 live enkeltspil på tennis, med en min. Indsats på 50 DKK og et min. Odds på 2.00.

Vil du gerne minimere dine tab, optimere dine gevinster og have fuld kontrol over dine spil? Så skal du benytte dig af den nye sportspil funktion: Cash Out. Med denne funktion kan du få udbetalt dine spil, lige præcis, når det passer dig.

Sidst men ikke mindst, får du en fantastisk velkomstbonus. Indbetaler du minimum 100 kr. I dag, så får du 1000 kr. i velkomstbonus. Nu er der ingen undskyldning for at komme i gang.

bwin sport gratischancer

Betaling

Hos Bwin Sport, er det nemt at få sine penge udbetalt. De tager i mod: Entropay, Instant banking, Visa, Mastercard, Dankort, Banktransfer og Wire. For Bwin er det vigtigt at beskytte sine kunders data. Derfor benytter de sig af Electra Worked Limited webbrowsere. Dette har en høj sikkerhedsstandart, der beskytter spillerne mod tab, manipulation og adgang fra tredjeparter.

Kontakt kundeservice

Har du spørgsmål til Bwin vedrørende odds, bonusser eller kan du ikke lige fine ud af hvordan du skal bruge ACCA forsikringen? Så står de søde folk hos Bwin klar til at hjælpe dig. Du kan finde svar på mange af dine spørgsmål under deres FAQ. Giver det stadig ikke mening, så live chatte eller sende dem en mail. Har du brug for menneskelig vejledning? Så kan du ringe til dem Mandag –Søndag mellem kl. 12- 20.

Konklusion

Bwin Sport er en rigtig god dansk odds side. Der er massere information og underholdning at komme efter. Hjemmesiden er overskuelige, til dem der er sportsnørder og ved hvad de skal kigge efter. Her finder du alt hvad du skal bruge for at lave det perfekte odds. Der er både gode odds bonusser og forsikringer at gøre godt med. Du kan spille på samtlige sportsgrene. Der er ikke noget der holder dig tilbage, med alle de gode odds bonusser. Kan du ikke finde ud af, hvilken bonus der skal bruges hvornår? Eller hvordan du gør brug af den smarte Cash-out funktion? Du kan både ringe til dem eller live chatte. Bwin Sport er en online betting side med gode bookmaker bonusser. Siden er til dig, der er en rigtig sports nørd og elsker at oddse på en god kamp.

Besøg Bwin Sport nu!