Bingohygge

Bingo bonus til nye spillere

Reklameindhold

Oplev bingohygge hos Bingohygge

Er du vild med bingo, men ønsker en hjemmeside, hvor du også kan boltre dig ved mange andre maskiner? Så er Bingohygge det helt rigtige svar til dig. På spilsiden finder du så mange spil, så du næsten ikke tror dine egne øjne. Der er uden tvivl noget for enhver smag, da der er tale om spillemaskiner og bordspil samlet under samme tag. Efter nytår åbnes der op for bingo, så du kan vinde lækre præmier dagen lang.

Der er simpelthen intet, der kan tale imod at få en konto hos Bingohygge, for efter nytår har de hele paletten klar til dig. Nu behøver du ikke længere tage pænt tøj på og gå i forsamlingshuset for at spille bingo – det hele kan klares hjemme foran computeren i dit yndlingsnattøj. Her kan du få meget mere at vide om spilsiden og dens udbud. Når du er færdig med at læse, vil du helt sikkert ikke kunne lade være med at oprette en konto.

Få den varmeste velkomst hos Bingohygge

Velkomstbonusser er noget, som alle gerne vil have fat i. Og det vil du helt sikkert også gerne. Der er meget stor variation i velkomstbonusser, så du skal helt sikkert kigge efter de fordelagtige nogle af slagsen. Hos Bingohygge går du ikke galt i byen, for her bliver du budt meget varmt velkommen. Lige nu tilbyder de en velkomstbonus til alle spillere, hvor du slet ikke behøver at indbetale penge.

Langt de fleste spilsider giver indskudsbonusser, hvor de matcher dit første indskud. Hos Bingohygge giver de dig 75 kr. når du tilmelder dig. Vær opmærksom på at bonusvilkår gælder.

Automater i lange baner

Spilleautomater findes i et hav af varianter, og det kan nogle gange være svært at vælge. Hos Bingohygge er det ingen undtagelse, da de har et stort udvalg at vælge imellem. En af de ting, som er meget originalt ved netop denne spilside er, at de har 100% danske originale automater.

På disse automater kan du spille for blot 25 øre, så her kan alle altså være med. Blandt de danske automater finder du Orientexpressen, LykkeSkrab og Apache. Vi kan godt være stolte af vores automater, så hvis du også vil prøve danske maskiner, når det er bedst, så finder du et stort udvalg her.

Hvis du derimod gerne vil have fuld grafik for pengene, og føle maskinen står hjemme i stuen, så har du også muligheden her. Der er nemlig et stort udvalg af 3D-spilleautomater hos Bingohygge, som du kan have det sjovt med. Hvad med at prøve Frankenslot’s Monster eller Fruit Zen, hvor kirsebær, jordbær og druer vil hoppe rundt på din skærm.

Udover danske originale automater og 3D-maskiner, så har du også et stort galleri af helt almindeligt slots-maskiner. Du kan for eksempel vinde gode penge på Wild Toro, som er meget populær. Eller hvad med at tage et spin på Champions Goal eller Miss Midas. Mens du vinder penge, vil du helt sikkert føle dig i godt humør, da alle spillemaskinerne er af meget høj kvalitet.

Spil bingo hos Bingohygge

Som spilsidens navn så fint antyder, så får du masser af bingo og hygge for pengene her. Med din velkomstbonus i lommen kan du se frem til mange timers sjov og underholdning. Fra den 01.01.2018 vil bingo være en fast bestanddel af hjemmesiden, så ikke længere behøver lide afsavn på den konto. Og det er en rigtig god nyhed til alle bingoelskere, da du vil få en verden af bingo på siden.

Online bingo er super sjovt, og er en rigtig god pendant til oprindelig bingo. Du vil stadig sidde med en plade, hvor det gælder om at få en hel række, dernæst to rækker og til sidst fuld plade. Tallene trækkes på samme måde, og du vil kunne markere på din plade, hver gang du ser et tal, du har. På den måde er der stadig tale om et interaktivt spil, hvor du skal gøre noget og ikke blot sidde og kigge. Ved normal bingo i virkeligheden vil der komme tilråb om bingo, ryst posen blandt andet, men disse ting nytter altså ikke hjemme i din egen stue.

Her har du derimod en knap, du hurtigt skal trykke på, hvis du får en rigtig kombination. Er du en af dem, der godt kan lide at småsnakke lidt undervejs, så har du selvfølgelig også mulighed for det. Der er nemlig chatfunktion i de fleste bingospil, så du kan få en lille snak med sidemakkeren. Så kan du stadig gøre de andre spillere nervøse, når du fortæller dem, at du kun mangler et enkelt tal, før du kan trykke bingo.

Bingo online er derfor et godt alternativ til bingo i den virkelige verden. En af de helt klare fordele for dig, hvis du er bingohaj, er at du kan spille hele døgnet rundt. Med åbningen af bingo hos Bingohygge kan du spille bingo, lige når du har lyst. Du skal derfor ikke vente til onsdag aften eller andet, for når du er klar, så er hjemmesiden det også. Du kan lade det pæne tøj ligge i garderoben, for her sidder du blot hjemme i sofaen, mens du spiller om de flotte præmier. For meget små indsatser kan bingo blive en rigtig sjov hobby, for der er altid gode præmier og kontaktgevinster på højkant.

Blackjack og roulette hos Bingohygge

Det er ikke kun bingo og spillemaskiner, du finder hos spilsiden. De har som sagt et stort udvalg, og derfor finder du også de klassiske casinospil i form af bordspil. Du kan slå dig løs med blackjack og roulette, som kræver lidt mere is i maven end eksempelvis bingo. Blackjack og roulette kan ikke spilles uden øvelse, så forsøg dig for virtuelle penge, inden du for alvor kaster dig ud i eventyret.

Dernæst kan du smide penge på sort eller rød, eller måske dit yndlingstal og vinde rigtig mange penge. Eller hvad med at spille mod dealeren om at komme først til 21. Hos Bingohygge kan du spille alle de spil, du kan lide. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med dét, du kan lide.

Bingohygge

Bingohygge bliver bedre endnu

Hvis du allerede er bruger hos Bingohygge, eller måske har hjemmesiden i kikkerten, så er det her jo rigtig gode nyheder for dig. For hjemmesiden bliver kun bedre og bedre, i takt med de udvider spiludvalget. Efter nytår kommer bingo på programmet, og det kan du godt glæde dig til. Bingo tager alt det bedste fra det gamle forsamlingshus og blander det med nyeste teknologi fra onlineuniverset.

Sammensat får du et spil med masser af nostalgi og spænding, som du kan spille fra din computer, tablet eller pc. For Bingohygge har selvfølgelig også en mobil platform, som du kan spille dine spil fra. Ligegyldigt om du vil hive i den enarmede tyveknægt, spille 25 øre i den danske automat eller satse på rouletten, så kan du gøre det fra din smartphone. Så behøver du aldrig gå i panik over, at du ikke lige kan spille på nuværende tidspunkt.

Derfor er der næsten ikke mere at rafle om for dig, for du skal selvfølgelig have en konto hos spilsiden. Hvorfor ikke indløse de 75 kr. med det samme, så du har lidt at lege med. Der er ingen vilde omsætningskrav eller små bogstaver – det er bare til sjov og ballade. Så kan du få prøvet spillene af, hvorefter du efter nytår kan kaste dig over bingospillet.