Bet365 Sport

Stort udvalg af spillemaskiner, betting og meget mere*

Reklameindhold
*18+.For nye kunder. Gevinster er ekskl. indsats for væddemålskredit. Regler, tidsbegrænsninger, undtagelser gælder Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Bet365 Sport anmeldelse

Bet365 Sport er et af de ældre spiludbydere med over 30 års erfaring. Deres navn er synonymt med brugervenlighed, professionalisme og et enormt udbud af forskellige pengespil på nettet. De er ét af de største spiludbydere i Europa – og er elsket af rigtig mange danskere. Du har helt sikkert hørt om Bet365, da de er super populære her i Danmark!

Hos Bet365 Sport er du sikret sportsbetting, kvalitet og underholdning for alle pengene. Det er altid muligt at finde den sportsgren, du søger. Deres udvalg af diverse sportsgrene er enormt, og du finder ikke en bedre side at oddse på. Du finder selvfølgelig den populære sportsgren fodbold. Derudover finder du blandt andet: Badminton, Baseball, Basket, Boksning, Bordtennis, Cykling, Dart, Formel 1, Golf, Håndbold, Ishockey, Motorcykelløb, Speedway, Tennis, Volleyball, Rugby, Snooker, Skiskydning.

bet365 Sport
Carsten siger:
Hvem fa’n gider spille på skiskydning? Skål!

Og mange flere sportsgrene. Du finder derfor en god blanding af det hele – og kan helt sikkert finde din favorit sportsgren, som du elsker at satse dine penge på.

Specialspil og fede funktioner hos Bet365 Sport

Hos Bet365 Sport kan du selvfølgelig også vælge mellem en masse forskellige specialspil. Du kan for eksempel spille på nogle af fodboldens store spørgsmål, som for eksempel ”hvem vinder x kamp” eller ”hvem når til finalen i denne turnering” etc. Du kan derfor vinde penge på en masse forskellige måder, når du opretter en profil hos Bet365 Sport. Der er altid en masse forskellige muligheder at vælge imellem.

Bet365 Sport tilbyder også nogle super fede funktioner ved deres sportsbetting. Du kan for eksempel ende med at få alle dine satsede penge tilbage – selvom du ikke har vundet oddset. Hvis én af kampene ender 0-0, vil Bet365 Sport nemlig give dig pengene retur. Så hvis du har satset penge på en kamp, hvor der ikke indgår nogle mål, betyder det ikke nødvendigvis, at du har tabt alle dine penge. Dog skal du altid være opmærksom på, at der indgår nogle bestemte regler og vilkår ved denne funktion. Det er derfor en god idé altid at læse reglerne på deres hjemmesiden, inden du spiller – så du ikke ender med at blive alt for skuffet!

En anden super fed funktion på Bet365 Sport er, at du har muligheden at for lukke dit spil, så snart kampens resultat er sådan, som du vil have det. Dette kan lade sig gøre på nogle udvalgte kampe og sportsbegivenheder. Du er på denne måde sikret en gevinst, lige meget hvad resultatet bliver.

Prøv livebetting – og tjen ekstra lommepenge

Bet365 Sports livebetting er et mekka for alle sportsentusiaster! Her har du nemlig mulighed for at få detaljer fra alle kampe, mens de er i gang. Du kan også følge med i et reportageoverblik, som vises på hjemmesiden. Her kan du se alt fra, hvor bolden befinder sig til straffespark, indkast etc. Så hvis du elsker at spille på kampe, mens de er i gang, finder du en masse fede funktioner og features hos Bet365 Sport, der gør hele oplevelsen lidt federe ved live betting. Via deres reportageoverblik kan du nemt og hurtigt følge med i alle de kampe, du har satset penge på. Du vil derfor aldrig gå glip af noget!

bet365 Sport
Valentin siger:
Bet365 – Det er dem der altid reklamerer i pauserne mellem fodboldkampe, er det ikke?

Få tips af Bet365’ eget online sportsmagasin

Bet365 Sport tilbyder også alle deres medlemmer at læse deres helt eget online sportsmagasin. Her kan du læse nyheder om blandt andet fodbold, håndbold, tennis og en masse andre sportsgrene. Du vil få alle de seneste nyheder, som sportsentusiaster bare må vide. Du kan på en nem og overskuelig måde få et overblik over alle de vigtigste nyheder inden for den sportsgren, du finder mest interessant. Alt er samlet på et sted, så du behøver ikke at lede rundt på forskellige sider for at finde de vigtigste sportsnyheder. Du vil finde det hele hos Bet365 sportsmagasin.

Odds via mobilen hos Bet365 Sport

Hvis du elsker at spille pengespil på nettet via din mobil eller tablet, kan du også sagtens gøre dette hos Bet365 Sport. Bet365 Sports mobilside er super brugervenlig, og du finder alle de samme funktioner og odds. Det er derfor en super side at have med i lommen, hvis du gerne vil vinde nogle penge, mens du er på farten.

Support og kundeservice

Hos Bet365 Sport finder du en dansk support, som er tilgængelig alle ugens dage, 24 timer i døgnet. Du kan kontakte dem via telefon, live chat eller e-mail. Deres live chat kan du altid kontakte, hvor du vil få et hurtigt svar. Deres telefonservice er ikke altid åben. Derudover bestræber de sig på, at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Samlet vurdering af Bet365 Sport

Hvis du elsker mobil betting – og ikke er medlem af Bet365, så skal du skynde dig og oprette dig nu! Det er den ultimative side, hvis du elsker sport – og elsker at spille for penge. Du finder alt hvad du har brug for, og deres live betting er det bedste på markedet. Du kan vinde en masse ekstra lommepenge uden selv at have for mange penge op af lommen. Så kom i gang nu og vind nogle flere penge til din bankkonto!

Besøg Bet365 Sport nu!