Yggdrasil vinder Innovator of the Year

Udgivet 12/02/2023
Yggdrasil vinder Innovator of the Year

Nu går årets største prisuddelinger i gang, for spil og casino branchen verden over. Operatører, spiludbydere, sportsbookere – Alle der får hjulene til at spinne, samles og hylder branchens bedste.

  • Årets prisuddelinger skydes i gang
  • En værdig vinder snupper Innovator of the Year

Yggdrasil Gaming, som er primus motor for spin innovation, har fået prisen som Innovator of the Year ved International Gaming Awards (IGA).

På det mondæne Savoy Hotel i London, bifalder IGA hvert år de bedste udbydere og operatører i spilleverdenen, både landbaserede og online.

Innovator of the Year anerkender hvor innovativ en virksomhed har været i de sidste 12 måneder, og hvordan de har tænkt udenfor boksen for at skabe nye og spændende spilleoplevelser.

Yggdrasil Gamings logo (Screenshot)

Yggdrasil vandt den memorable pris, takket være deres innovative Game Engagement Mechanics (GEM), banebrydende YG Masters program og imponerende portefølje af prisvindende spil.

Denne pris markerer det syvende år i træk, at Yggdrasil tilgodeses med en pris, der relatere sig til innovation, ved det prestigiøse arrangement.

(At vinde red.) IGA Innovator of the Year er en fantastisk præstation og en god start på ICE 2023. Dette er vores syvende Innovation pris og jeg er meget stolt af vores Yggdrasil team! iGaming landskabet ændrer sig i brølende fart og denne pris er bevis på, at Yggdrasil fortsætter med at bidrage til industrien med førende innovation.

Björn Krantz, CEO Yggdrasil.