LeoVegas sælger 25% aktier i BeyondPlay, for 19 millioner kr.

Udgivet 23/02/2023
LeoVegas sælger 25% aktier i BeyondPlay, for 19 millioner kr.

Med en gevinst på 73% af investeringen, har casino operatøren færdiggjort salget af deres aktier efter mindre end 2 år. Porteføljen bestod af aktier for i alt 19 mio kr. (€1,9m) hvoraf en del af aktierne blev handlet af US kapital fonden, Bettor Capital.

Nyhederne om aktiesalget blev offentliggjort, samtidig med LeoVegas’ kvartalsregnskab for 4. kvartal i 2022. Investeringen i BeyondPlay, blev oprindelig foretaget via LeoVegas’ investeringsarm LeoVentures, der specialiserer sig i strategiske investeringer og portefølje virksomheder, med globalt potentiale.

Dengang hed virksomheden stadig SharedPlay og Gustaf Hagman, CEO for LeoVegas, sagde at salget var bevis på LeoVentures evne, til at skabe vækst og værdisætte iværksætteri.

Han tilføjer: “Det har i sandhed været utroligt, at se BeyondPlay vokse, fra en ide til en leder i sin industri niche over de sidste to år.”

BeyondPlay blev grundlagt i 2020 af tidligere LeoVegas exec, Karolina Pelc, med det formål at transformere single spil sessioner, til flerspiller underholdningsoplevelse, ved hjælp af streaming.

Karolina og hendes hold, har gjort et fantastisk stykke arbejde, og jeg ved de kun lige er begyndt.

-Gustaf Hagman

Vi ser frem til at vedligeholde vores værdifulde partnerskab med BeyondPlay, og ønsker dem alt det bedste i deres fortsatte vækst.

Den nye investor, Bettor Capital, er grundlagt af tidligere Head of Strategy ved FanDuel, David VanEgmond. Firmaet har investeret i flere gaming start-ups indtil videre, inklusive AI operatøren Future Anthem, geolokationsspecialisten Xpoint og tech udbyderen Boom Entertainment.

“LeoVentures har været en fantastisk accelerationspartner for BeyondPlay, og vi er taknemmelige for den støtte vi har modtaget, fra tidlige dage og til nu,” sagde Pelc, der også er CEO for virksomheden der kan fremvise et ledelsesteam, kun bestående af kvinder.

Vi er stadig forpligtede på, at have en succesfuld kommerciel rejse med LeoVegas og glæder os til det næste kapitel.

Når vi ser fremad, er det vigtigt at have støtte fra så prominente VC virksomheder, som Bettor Capital, der sammen med andre, uhyre vigtige strategiske industri investorer, er en del af en større indsats for at skabe kapital – Og det er en markant forudsigelse om vores fremtidige vækstkurve” tilføjede hun.

Pelc sagde endvidere, at flere detaljer vil blive offentliggjort snarest, da BeyondPlay er i gang med at søge licens fra UK Gambling Commission.

I december 2022 fik BeyondPlay, den vigtige B2B Critical Supply License, fra de maltesiske spillemyndigheder (MGA).