Betson del af FNs “Global Compact Initiative”

Udgivet 03/02/2023
Betson del af FNs “Global Compact Initiative”

Casino operatøren Betsson, bliver en del af FNs “Global Compact Initiative”. En frivillig lederskabs-platform til oprettelse, indlemmelse og åbenhed, omkring etisk virksomhedsførelse.

Betsson bliver del af FNs verdensomspændende samarbejde, Global Compact Initiative (Screenshot).

Som del af sit medlemskab, forpligter Betsson sig til at indlemme Global Compacts 10 principper, i sine planer og forretningsmetoder, særligt dem relateret til arbejdsvilkår, miljø og anti-korruption.

FNs Global Compact, der består af tusindvis af virksomheder og andre tovholdere fra civilsamfundet, arbejdsstyrken og regeringer i over 160 lande, opfordrer virksomheder til at implementere de 10 principper i deres metoder og politikker.

De opfordrer også virksomheder til at starte projekter der styrker FNs mere generelle udviklingsmål, herunder de bæredygtige udviklingsmål.

De 10 principper giver virksomheder vejledning i, hvordan de bedst muligt er socialt – og miljøbevidste. Principperne er sammensat af internationalt rammearbejde, som Rio Deklarationen om Miljø og Udvikling, og Menneskerettighederne.

Jesper Svensson, Betsson Group CEO, sagde:

Vi er stolte af at blive del af Global Compact og tage det næste skridt mod at styrke vores bærdeygtige indsatser. Vi tror på virksomhedernes magt til at skabe positive forandringer og er stærkt engagerede i at bruge vores ressourcer til at bidrage til den globale indsats, for at skabe en mere inkluderende og bæredygtig verden for alle.

Jesper Svensson, Betsson Group CEO

Ydermere forpligter Betsson sig til at aflevere en årlig “Communication on Progress”, der i detaljer skal dokumentere virksomhedens bestræbelser på at omdanne principperne til praksis, og vise resultaterne af deres arbejde, som del af medlemskabet. 

Greco skrev for nylig kontrakt med Betsson Group, hvilket betyder de blandt andet forsyner dem med software til risiko analyse.