Cookie og privatlivspolitikCookie og privatlivspolitik

Hos GratisChancer.dk har vi en fast cookie og privatlivspolitik, som du kan finde uddybet og forklaret her. Siden benytter sig af cookies, blandt andet for at optimere sidens funktionalitet, samt som et led i vores søgemaskineoptimering, hvor vi ønsker at analysere hvordan folk benytter sig af GratisChancer.dk. Primært benytter vi os af cookies med henblik på følgende:
– Optimere brugerfunktionaliteten af siden. Cookies hjælper med at huske dine præferencer når du vender tilbage til GratisChancer.dk og kan derfor være med til at nedsætte indlæsningstiden på siden med mere.
– Søgemaskineoptimering. Vi er her på GratisChancer.dk altid interesserede i at være synlige når man søger efter os, og derfor analyserer vi med jævne mellemrum, hvordan gæster kommer ind på siden, og arbejder for at forbedre vores synlighed.
– Måling og analyse af trafikken på GratisChancer.dk. Vi bruger data fra vores besøgende til at analysere hvor meget trafik der er på siden, samt hvornår trafikken kommer. Dette har til formål, at vi kan holde øje med spidsbelastninger af GratisChancer.dk og sikre, at det ikke bliver et problem.

På GratisChancer.dk vil persondata kun i lille grad blive indsamlet, da det egentlig blot er din adfærd inde på hjemmesiden, som bliver registreret medmindre andet aftales. Vi vil på intet tidspunkt bede om, at du afgiver dit navn, adresse, eller øvrige personfølsomme oplysninger, i fald, at der ikke ligger eksplicitte aftaler om andet. Den data som bliver indsamlet er data om hvordan du tilgår siden, hvor længe du er inde på siden, og hvis du klikker dig videre til nogle af vores samarbejdspartnere vil dette blive registreret af vores samarbejdspartnere. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev inde på GratisChancer.dk vil du blive bedt om at afgive visse persondata, fx en mailadresse så vi kan sende nyhedsbrevene til dig. Her kan du dog være sikker på, at ingen af de afgivne personoplysninger vil blive videregivet til en tredjepart, på nær hvis der er en udtrykkelig aftale om det mellem GratisChancer.dk og brugeren. Hvis man efter en periode at have abonneret på nyhedsbrevet og så vælger at afmelde sig igen, vil ens personoplysninger ikke blive gemt inde på GratisChancer.dk og man vil ikke modtage yderligere nyhedsbreve fra os.
Såfremt man klikker sig ind på en af vores samarbejdspartneres domæner, er det dog vigtigt at notere sig, at i det øjeblik så forlader man GratisChancer.dk, og derfor gælder vores cookie- og privatlivspolitik ikke på disse sider. Vores samarbejdspartnere består af forskellige spiludbydere, danske poker sider og danske casino sider. For hvad GratisChancer.dk angår, kan man dog være ganske sikker på at eventuelle indsamlede persondata ikke vil blive misbrugt og aldrig vil blive givet videre til tredjeparter, medmindre du som bruger har givet udtrykkeligt samtykke til det.

Hos GratisChancer.dk vil din harddisk og din browser lagre små bidder af data, de såkaldte cookies, når du som gæst benytter dig af siden. Cookies er data, som husker på din tidligere brug af siden, og bliver både brugt til at optimere funktionaliteten af vores hjemmeside for dig, samt de bliver brugt til at efterlade spor omkring hvordan du bruger siden. Når du besøger siden, vil du meget sjældent, hvis overhovedet nogensinde, opdage eller lægge mærke til disse cookies, men det er selvfølgelig nødvendigt at vide, at de er der. Ikke desto mindre vil dine efterladte cookies på GratisChancer.dk fortælle noget om din adfærd på siden, og dette vil vi i nogle tilfælde bruge i vores analyser af vores domæne. I nogle tilfælde kan de også blive brugt til at målrette annoncer og lignende imod dig, ud fra dine præferencer. Hvis du ikke ønsker dette, så kan du i det kommende afsnit læse mere om, hvordan du kan slette de cookies som din harddisk har lagret fra forskellige hjemmesider, samt hvordan du i fremtiden kan blokere for cookies fuldstændigt.

Cookie og privatlivspolitik – Sådan kan du slette eller blokere for cookies

Hvis du ikke ønsker, at GratisChancer.dk eller andre hjemmesider som du frekventerer skal benytte sig af cookies, så kan du altid vælge enten at gå ind og slette dine gemte cookies, hvilket ikke tager ret lang tid. Dog skal man så være opmærksom på, at man risikerer at eventuelle gemte passwords og præferencer, samt indstillinger på de sider man besøger kan blive slettet, så man skal logge ind, og indstille siderne forfra.
Hvis du ikke ønsker at have cookies lagret på din harddisk kan du følge dette link, og finde en vejledning til hvordan du sletter de gemte cookies.
Inde på det samme link, kan du ligeledes finde en vejledning til hvordan du fremover helt kan blokere for cookies eller hvordan du kan indstille din browser til at advare dig, hver gang en side forsøger at gemme en cookie på din harddisk. Det er dog ikke nødvendigvis noget vi generelt vil råde almindelige internetbrugere at gøre, da det i mange tilfælde kan gøre ens surfen på internettet unødigt besværligt. Blandt andet fordi at man ikke kan gemme passwords, og fordi at man vil sænke den generelle funktionalitet på de hjemmesider, som man besøger.

Kontakt os ved spørgsmål angående GratisChancer.dk’s Cookie og privatlivspolitik

Hvis du efter at have gennemlæst vores cookie- og privatlivspolitik stadigvæk sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring hvordan vi behandler personoplysninger eller hvordan GratisChancer.dk benytter sig af cookies, så er man til hver en tid velkommen til at rette direkte henvendelse til GratisChancer.dk for at få dette uddybet. Således kan du altid sende os en mail på info@gratischancer.dk for at få uddybet eller forklaret, hvordan siden forholder sig til persondata og cookies. Vi behandler alle forespørgsler og henvendelser med stor seriøsitet, og man kan altid forvente at få svar på sine forespørgsler. Hvis man gerne vil vide mere om lovgivningen omkring privatlivspolitik, samt persondata og cookies, så kan vi anbefale, at man læser op på Persondataloven, som er den danske lovgivnings regelsæt på området. Du finder alt den relevante information omkring Persondataloven lige her. Hvis du har yderligere spørgsmål så kan du altid rette henvendelse til os på den ovenstående email adresse.

X

Sign Up here

Signup up for our newsletter
Send
Thank you for subscribing