Dansk spiller sprænger banken hos Spillehallen!

Publiceret under Casino nyheder af Gratischancer.dk

Dansk spiller sprænger banken hos Spillehallen!

I fredags var der en heldig spiller fra Vejle der vandt en enorm jackpot hos Spillehallen! Spilleren vandt den enorme jackpot på Virginia City spillemaskinen.

Det er en spøjs historie for egentlig havde vinderen siddet og spillet noget tid om 50 øres Guldjackpotten som på daværende tidspunkt var på over 100.000 kroner. Men så opdagede spilleren at jackpotten pludselig var blevet vundet.

Så derfor valgte spilleren at hæve indsatsen og spille med om 2 kr.-puljen i stedet, og den var altså på over 600.000 kr.!

Spilleren, som spillede på sin iPad rammer Guldminespillet. Om den vilde gevinst fortæller spilleren:

” Jeg var ved at afslutte mine featurespil; men så i sidste forsøg rammer jeg 1200-symbolet, som giver spil på Guld Jackpotten”.

Herefter gik det slag i slag og pludselig var der 3 guldbarrer på skærmen i jackpotspillet: og gevinsten var altså på 632.195 kroner.

Der kan man tale om en dejlig måde at gå på weekend på!

Stort tillykke fra alle os på GratisChancer.dk til den heldige vinder, som der uden tvivl kan forsøde tilværelsen med de mange hundredetusinde kroner.

Prøv selv de billige jackpot puljer hos Spillehallen

En af de bedste ting ved Spillehallen er netop deres billige jackpotpuljer. Ofte ser man desværre, at man skal spille med enorme indsatser før man får chancen for at vinde jackpotten, og det er en skam for alle de danske hyggespillere, som ikke har lyst til at satse stort for at vinde.

Spillehallen har både Guldjackpots til indsatser på 50 øre, 1 kr. og 2 kr.
Det betyder simpelthen at selv hvis du blot satser små beløber, så har du chancen for at vinde den store gevinst!

Prøv selv lykken allerede i dag. Ved at benytte vores unikke bonuskode ”GRC” kan du få en solid velkomstbonus. Du får nemlig følgende i velkomstpakken:

  • 75 kr. allerede ved tilmelding hvis du bruger bonuskoden GRC (25 ved tilmelding, 50 kr. ved NemID validering)
  • 100 kroner i velkomstbonus når du laver din første indbetaling (mindst 100 kr.) – og gennemspilningskravet er kun på 1x!

Få din velkomstbonus allerede i dag, og se om du bliver den næste heldige jackpotvinder!

Få din Spillehallen bonus her