EM-spilforslag Frankrig Rumænien

Publiceret under Betting nyheder af Gratischancer.dk

Spil på en fræk uafgjort i Frankrig – Rumænien

Vi har i denne udgave af EM-spilforslag et frækt bet på Frankrig – Rumænien som vi her vil uddybe og forsvare. Det drejer sig kort fortalt om, at man til odds 26.00 kan spille på at kampen ender uafgjort, men at Rumænien fører efter første halvleg. Det mener vi er så højt et odds, at det er værd at smide en 50’er på. Vi vil her forklare nærmere, hvorfor vi tror på, at Rumænien faktisk er i stand til at holde et resultat hjem mod titelfavoritterne mod Frankrig. Samtidig er det muligt at finde odds på de danske betting sider, som rent faktisk er værd at spille på, på dette udfald.

Rumænsk betondefensiv mod decimeret fransk angreb

Selvom Frankrig har en skræmmende offensiv er deres helt store angrebsprofil Karim Benzema fra Real Madrid ikke udtaget, da han har afpresset holdkammeraten Valbuena over et sextape. Flot Benzema. Ikke desto mindre er det en svækkelse for Frankrig der må sætte deres lid til den noget mere svingende Olivier Giroud på toppen, og så håbe at Griezmann, Martial og Payet kan byde ind med nogle mål i løbet af slutrunden.

På den anden side har vi at gøre med en upåagtet Rumænsk modstander, der var det hold af alle, som lukkede færrest mål ind i løbet af EM-kvalifikationen med kun 2 mål imod sig. Og selvom modstanden ikke var på Frankrigs niveau er det dog alligevel nok der indgyder en vis respekt. Forsvaret dirigeres af Vlad Chiriches som efter et mindre vellykket ophold hos Tottenham atter har fundet melodien på landsholdet. Samtidig er der igennem historien eksempler på, at Frankrig ikke har det specielt nemt mod Rumænien. Siden årtusindeskiftet har de to hold mødt hinanden 6 gange. I de 6 kampe er 4 endt uafgjort, og to endt med fransk sejr. Den ene franske sejr var dog i en betydningsløs venskabskamp. Der i mod har Rumænien hold Frankrig til sejr både i EM-kval, VM-kval og til EM slutrunden i Schweiz og Østrig i 2008. Derfor er et frækt bud på et resultat, at Rumænien sniger endnu et uafgjort resultat hjem mod de franske favoritter.

Vores EM-spilforslag

Vi foreslår, at man benytter vores EM-spilforslag og spiller på at Rumænien vinder første halvleg, men at kampen ender uafgjort. Hos Betfair kan man få odds 26.00 på dette spil på kampen. Det er en betting bonus 2016, som er værd at tage en chance på!

Spil på kampen hos Betfair lige her

Tags: