Champions League finalen

Publiceret under Betting nyheder af Gratischancer.dk

Spil og vind på årets største fodboldkamp der spilles på lørdag

Champions League finalen spilles lørdag aften på det legendariske stadion San Siro i Milano. Årets brag er en revanche mellem de to finalister fra forrige års finale, og står igen i år imellem Real Madrig og Diego Simeones Atletico Madrid. Det er en kamp mellem to hold, der ved hjælp af forskellige dyder er kommet så langt i turneringen. Hvor Atletico primært har levet på deres uhyggeligt stærke defensiv, har Real Madrid med Cristiano Ronaldo i spidsen klaret sig igennem ved hjælp af deres offensive stjernespillere, som Ronaldo, Gareth Bale og Benzema. Vi har taget et nærmere kig på, hvilke gode bets man kan placere på kampen, og hvordan man får spillet til optimale odds. Vi har udvalgt en af de største danske odds sider, Bet365 Sport, som det bedste sted at spille på netop denne kamp.

Vi tror på målfattig Champions League finalen

Både Atletico og Real Madrid er to af de hold der har indkasseret færrest mål imod sig i dette års udgave af Champions League. Ingen har lukket færre mål ind end Real Madrid der kun har fået fem mål imod sig. Atletico Madrid har kun lukket 7 mål ind, og det efter at have spillet kampe mod både hold som Bayern München og FC Barcelona med Suarez, Messi og Neymar på vejen mod finalen.

Det er altså to hold der står godt defensivt på banen. Vi tror derfor det bliver en tæt affære, der godt kunne ende 0-0 efter 90 minutter. Spiller man på at kampen går i forlænget spilletid kan man hos Bet365 Sport få odds 12.00, og tror man på at den også ender i straffespark kan man oven i spillet på dette til odds 11.00. Det mener vi er gode væddemål, til høje odds. Især med henblik på, at Real Madrid, der er det stærkeste hold offensivt af de to, har kæmpet med målscoringen i Champions League. Således gik de kun knebent 1-0 videre mod et skidt spillende Man City hold i semifinalen. Det sammenholdt med et Atletico Madrid hold, der har 24 clean sheets i ligaen i år.

Bets hos Bet365