Bwin kommer til Danmark i november 2016

Publiceret under Betting nyheder af Gratischancer.dk

Bwin vender tilbage!

Efter at have været væk i lang tid, kan danskerne snart endnu en gang spille pengespil på nettet inde hos Bwin, som er den nyeste danske bookmaker, hvor man kan finde odds bonusser, live betting og meget andet spændende. De har hidtil været til stede i Danmark igennem Party Bets, som de har ejet, men nu er Party Bets blevet lukket ned og Bwin prøver i stedet noget helt nyt. I samme ombæring har Bwin også købt de to danske betting sider Scandic Bookmakers og Sportingbet, som bliver fusioneret med det nye Bwin. Dermed er det altså også ensbetydende med, at vi skal sige farvel til Sportingbet og Scandic Bookmakers, som har været en del af de danske odds sider i rigtigt mange år.

bwin-gratischancer.dk

Besøg 888 Sport

Sportingbet og Scandic Bookmakers har hængt de senere år

Selvom det altid er en smule trist at sige farvel til nogle gamle kendinge som Scandic Bookmakers og Sportingbet som har udbudt online sportsbetting siden 1990’erne, så må det konstateres, at tiden var løbet noget fra de to danske bookmakere. Det har været tydeligst i sidernes lidt gammeldags design, og Sportingbet har ligeledes længe manglet en ordentlig mobilløsning. Derfor tror vi her på GratisChancer.dk på, at det kan være en positiv ting med Bwins overtagelse, hvis man skal se det fra de danske spilleres perspektiv.

Vi vender tilbage med nyt om den kommende Bwin betting bonus

På nuværende tidspunkt er der ingen officielle informationer omkring, hvad spillere kan få af betting bonusser og odds bonusser hos dem, når de lanceres i slutningen af november måned 2016. Men vi sørger selvfølgelig for at have øret til jorden, og levere alt den nødvendige info omkring, hvad de har at tilbyde danske spillere, så snart noget officielt kommer ud. Så følg med i vores casino nyheder her på siden, og læs med. Så er du først til at vide det, når Bwins bookmaker bonus offentliggøres.

Imens vi venter på Bwin kommer retur til Danmark, kan vi anbefale dig at spille hos 888 Sport lige her.

Besøg 888 Sport

Tags: