Betstars Sport

Publiceret under Betting nyheder af Gratischancer.dk

Betstars Sport er den nye danske betting side for de danske spillere

Betstars Sport, som er en del af den velkendte udbyder af online casino og online poker ’Pokerstars’ er den nyeste danske betting side. For danske spillere har det mange fordele, for både får man endnu en udbyder af danske bookmakere at vælge imellem, men en ny dansk odds side er selvfølgelig også lig med en ny dansk betting bonus. Vi vil nu kort forklare Betstars’ danske odds bonus, som er tilgængelig for alle nye spillere inde på Betstars. De har for tiden en kampagne til nye spillere, (en velkomstbonus) hvor man får to gratis freebets hvis man spiller for mindst 10 GBP på sit første bet.

Betstars Sport gratischancer-dk

For at få de to freebets skal man spille mindst 10 euro på et spil som har mindst odds 1.50 eller højere. Så får man automatisk to freebets a 10 GBP ind på sin konto, og de vil komme inden for to døgn når man har spillet sit første bet. Når man har modtaget sine freebets så har man 7 dage til at få udnyttet dem inden de forsvinder. Og freebets skal benyttes på single spil. Så det er jo bare at få brugt sine freebets og få spillet på nogle af de forskellige odds på Betstars. Der er frit valg mellem hvilke sportsgrene og kampe du kan spille på, så det er bare at få prøvet det af.

Vi har en anmeldelse af Betstars Sport på vej

Vi kan glæde med at vi snart har en stor betting anmeldelse i fuld længde af Betstars klar. Så der har du muligheden for at læse og få det fulde overblik. I anmeldelsen vil du kunne finde ud af alt fra bonusser, til spiludvalg og hvad der ellers er at fortælle. Og vi vil vurdere hvor godt Betstars er. Læs med snart! Hvis du ikke kan vente med at spille hos danske bookmakere, så kan vi anbefale dig at bette hos her. Anmeldelsen af 777 Sport finder du her!

Tags: